Nappaa aloitustarjous ja nauti hyvästä kunnosta ympäri vuoden.

ALOITA NYT JA SAAT KUUDEN KUUKAUDEN TREENIT HINTAAN 32,90€/KK. ALOITUSMAKSU 0€ (NORM. 29€).

Fressi 24h on kuntosali vaativaan makuun.

 

Hanki asiakkuus, jolla treenaat valitsemassasi Fressi 24h -kuntosalissa ensimmäiset kuusi kuukautta hintaan 32,90€/kk. Asiakkuus jatkuu kuuden kuukauden määräajan jälkeen toistaiseksi voimassa olevana asiakkuutena hintaan 39,90€/kk.

 

Fressi 24h on Fressi Liikunta- ja hyvinvointikeskusten sisaryritys. Se on, kuten isosiskonsakin, suomalainen, valtakunnallinen toimija, joka mahdollistaa laatua arvostavien kuntosaliharjoittelun viihtyisissä ja siisteissä tiloissa. Fressi 24 -kuntosaliasiakkuudet hankitaan vain netistä. Asiakkuuksilla on kuukauden irtisanomisaika. Hallinnoit myös omaa asiakkuuttasi 100% itse netin kautta.

Miksi Fressi 24h?

  • Fressi 24h -kuntosalit ovat avoinna 24h vuoden jokaisena päivänä.  ​
  • Fressi 24h -asiakkuudella on markkinoiden joustavimmat asiakasehdot. Asiakkuuksilla on kuukauden irtisanomisaika. K-16.
  • Valikkolinkin ”Oma Fressi24” kautta sinulla on 100% hallinta asiakkuudestasi. Siellä voit muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi, varata Fressi Trainer -aikoja, jäädyttää asiakkuutesi, seurata harjoitteluhistoriaasi ja voit helposti päättää asiakkuutesi kun sinulle sopii.
  • Asiakkuuksiin kuuluu valinnaisesti introtunti pienryhmässä Fressi24 -kuntosalissasi tai varaamalla Fressi24:n Oma Fressi24 -osiosta henkilökohtaisen introtunnin, jolloin Fressi Trainer on yhteydessä sinuun sopiakseen henkilökohtaisen intro ajan.
  • Fressi 24h -kuntosaleilla on erinomaiset ja monipuoliset tilat. Laadukkaat ja huolletut välineet takaavat mukavat puitteet harjoittelulle.
  • Aikuinen harjoitteluympäristä, jossa kunnioitetaan kuntosalin viihtyvyyssääntöjä kaikkien asiakkaiden viihtyvyyden varmistamiseksi.
  • Fressi Trainer -palveluilla saat halutessasi apua harjoitteluusi.​