Firstbeat

TERVEYS ENSIN – HEALTH FIRST. HYVINVOINTIANALYYSILLA ASETAT TERVEYTESI ETUSIJALLE. TUTUSTU, KOKEILE JA TOISTA HALUTESSASI ANALYYSI PARI KERTAA VUODESSA.

VOIKO KOLME PÄIVÄÄ PALJASTAA, PALAUDUTKO RIITTÄVÄSTI?

Sykevälivaihtelua mittaava laite paljastaa, palaudutko töistä ja treeneistä.Vaikka oman kehon tuntemukset kertovatkin, menetkö ylikierroksilla ja olisiko treeni parempi vaihtaa päiväuniin, harva kuuntelee viestejä. Usein totuus omasta palautumisesta on nähtävä paperilla. Yksi tapa selvittää tämä on testata tämä Firstbeat hyvinvointianalyysilla, eli käyttämällä sykevälivaihtelua mittaavaa Firstbeat-laitetta kolmen päivän ajan.

MITTAUS ON YKSINKERTAISTA

Kaksi elektrodia kiinnitettään itse ihoon tarroilla, toinen vasemman rinnan alle, toinen oikean solisluun alle.

Mittalaite on yllättävän huomaamaton, eikä tunnu edes nukkuessa. Laite on tosin poistettava suihkun ja saunan ajaksi, koska se ei ole vesitiivis.

Testipäivien ajan tehdään merkintöjä netissä olevaan päiväkirjaan. Siihen merkitään esimerkiksi työ- ja uniajat, ruokailuhetket, treenit, kävelylenkit, siivouksen, mahdolliset flunssa oireilut ja tv:n katselun. Mitä enemmän merkintöjä tekee, sitä enemmän analyysista saa irti.

KERRO, KERRO KUVASTIN…

Analyysistä selviää muun muassa omat voimavarat, stressin ja palautumisen tasapaino, palautuminen töiden aikana, unen ja liikunnan määrä ja energiankulutus. Raportista näkee myös oman ikäluokan keskiarvot samoista kategorioista.

Analyysin tuloksena voi itse tai personal trainerin avulla asettaa itselleen esim. työhön, vapaa-aikaan ja uneen liittyvät tavoitteet. Analyysin pohjalta ne ovat helpommin asetettavissa konkreettisesti. Tulokset kannustavat kuuntelemaan kehoa ja pitämään kiinni itselle tärkeistä hyvänolon lähteistä.

Kokeile sinäkin. Terveys ensin!

HINTA.

Firstbeat hyvinvointianalysi ja Fressi24 Trainerin antama palaute

  • Fressi24 Kuntosalin asiakkaat, Oma Fressi24 palvelun kautta 149€
  • Fistbeat hyvinvointi analyysi ja Fressi Trainerin anatama palaute ilman Fressi asiakkuutta 195€

NÄIN VARAAT ITSELLESI MITTAUKSEN

  1. Jos olet Fressi 24h kuntosalin asiakas voit helpoiten hankkia itsellesi mittauksen Fressi24 Oma Fressi24 palvelun kautta. Palvelun yläosassa on oma tuotepalkki Firstbeat hyvinvointianalyysille. Analyysin hankkimisen jälkeen saat kutsun mittaukseen Fressin firstbeat koulutetulta Fressi24 Trainerilta
  2. Jos et ole Fressi 24h:n asiakas tai yritys, nin voit olla suoraan yhteydessä Fressi Trainereihimme