Hyödyllistä tietää Fressi24 kuntosalista

1. MINKÄLAISIA ASIAKKUUKSIA FRESSI24 TARJOAA?

Olemme halunneet tehdä asiat yksinkertaisiksi ja sen vuoksi tarjoamme vain muutamaa kanta-asiakkuusmallia. Kanta-asiakkuus meillä maksaa alkaen 39,90€/kk; jolla voit harjoitella yhdessä Fressi 24h -kuntosalissa ilman sitoutumisaikaa – Klikkaa verkkokauppaan. Voit myös valita käyttöösi kaikkien 39 Fressin kuntosalit ilman sitoutumisaikaa – Klikkaa verkkokauppaan.

Fressi24 on Fressi Liikunta- ja hyvinvointikeskusten sisaryritys. Se on, kuten isosiskonsakin, suomalainen, valtakunnallinen toimija, joka mahdollistaa laatua arvostavien kuntosaliharjoittelun viihtyisissä ja siisteissä tiloissa.

2. KUINKA VANHA MINUN TULEE OLLA TULLAKSENI FRESSI24:N ASIAKKAAKSI?

Fressi 24h -kuntosalin ikäraja on 16 vuotta, koska keskukset ovat vain osittain miehitettyjä. Fressi 24h:n asiakkaana olet itse vastuussa harjoittelustasi ja turvallisuus on meille tärkeää. Kaikki ovat tervetulleita Fressiin täytettyään 16 vuotta.

Erityisohje 16- ja 17-vuotiaille asiakkaille: alle 18-vuotias voi tehdä ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta tavanomaisia ja merkitykseltään vähäisiä ostoksia (samanikäisten yleisesti ostamat tuotteet/palvelut). Isompiin ostoksiin vaaditaan vanhempien suostumus/maksukortti. 15 vuotta täyttänyt voi käyttää ansioitaan, kuten kesätyörahoja, merkittävämpiinkin ostoksiin. Huom. Jotta myös 16- ja 17-vuotias voi hankkia Fressi 24h -kuntosalin asiakkuuden, hänellä täytyy olla voimassa oleva sopiva maksukortti. Vaihtoehtoisesti alaikäisen kuntosalimaksun voi hoitaa vanhempien maksukortilla.

3. KUINKA TULEN FRESSI24 KUNTOSALIN ASIAKKAAKSI?

Rekisteröidy asiakkaaksi osoitteessa www.fressi24.fi kohdassa ”Hanki asiakkuus”. Fressi 24h -kuntosalin asiakkaana hallinnoit itse asiakkuuttasi nettisivujemme kautta. Rekisteröidyt, jäädytät ja lopetat asiakkuutesi omilla sivuillasi. Kaikki muutokset, kuten esim. maksutietosi ja yhteystietosi hoidat myös helposti nettisivujemme ”omat sivut” kohdasta.

4. VOINKO NÄHDÄ FRESSI24 KUNTOSALIN ENNEN REKISTERÖITYMISTÄ ASIAKKAAKSI?

Halutessasi kokeilla Fressi 24h -kuntosalia, voit ostaa kertakäynnin lähettämällä tekstiviestillä koodisanan EVO15E numeroon 169200. Saat välittömästi paluuviestinä sisäänpääsykoodin joka toimii tilauspäivän ajan. Matkapuhelinlaskuusi tulee 15€ veloitus palvelusta. Käy tutustumassa kuviin keskuksistamme kotisivuillamme ja Facebook-sivuillamme.

5. MISTÄ LÄHTIEN ASIAKKUUS ON VOIMASSA JA KUINKA PALJON MAKSAA REKISTERÖITYMINEN?

Asiakkuutesi alkaa siitä päivästä lähtien, kun rekisteröidyt ja luot asiakkuuden nettisivuillamme. Tämä koskee myös kampanjoitamme ja muita tarjouksiamme. Rekisteröitymispäivänä sinulta veloitetaan 29€ aloitusmaksu ja loppukuun harjoituspäivät. Seuraavan kuun 1. päivä lähtien sinulta veloitetaan normaali kuukausimaksu kerran kuukaudessa siihen asti kuin päätät lopettaa asiakkuutesi.

6. MITÄ ASIAKKUUTEEN KUULUU?

Kanta-asiakkuus meillä maksaa alkaen 39,90€/kk; sillä voit harjoitella yhdessä valitsemassasi Fressi 24h -kuntosalissa ilman sitoutumisaikaa – Klikkaa verkkokauppaan. Kanta-asiakkaana voit myös osallistua intro-tunneillemme, joissa saat ryhmässä opastusta kuntosalilaitteistamme ja välineistä.

7. MIKSI FRESSI24 KUNTOSALILLA EI OLE PITKIÄ SITOUTUMISAIKOJA?

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman joustavat sopimusehdot. Päätät esimerkiksi itse minä kuukausina haluat harjoitella Fressi 24h -kuntosalilla. Asiakkuudella on kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään. Kanta-asiakkuudella on oikeus käyttää kuntosalin palveluita normaalisti irtsanomisajan aikana. Irtisanot asiakkuutesi ”Omat sivut” kohdassa ”Lopeta asiakkuus”.

8. MISTÄ NOUDAN AVAINKORTIN?

Avainkortin voi noutaa käyttöösi myös kuntosalin aulatilassa olevasta lokerikosta. Avainkortti aktivoidaan omilla sivuilla osoitteessa: me.evofitness.fi/login

9. MITEN VOIN JÄÄDYTTÄÄ ASIAKKUUTENI?

Kirjaudu sisään ”Omat sivut” kohtaan ja valitse ”Jäädytä asiakkuus”. Valitse sen jälkeen ensimmäinen ja viimeinen päivä haluamallesi jäädytetylle ajalle. Voit jäädyttää vain kokonaisia kuukausia. Huomaa että sinun täytyy jäädyttää asiakkuus viimeistään jäädytysjaksoa edeltävänä kuukautena. Jäädytys maksaa 5€/kk ja voit jäädyttää asiakkuuttasi max. kolmeksi kuukaudeksi. Voit lopettaa jäädytyksen milloin vain, jolloin veloitetaan kuluvan kuukauden jäljellä olevat päivät. Asiakkuutta ei voi lopettaa jäädytysjakson aikana.

Asiakkuudella on kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään. Asiakkuudella on oikeus käyttää kuntosalin palveluita normaalisti irtisanomisajan aikana.

10. MITEN LOPETAN ASIAKKUUTENI?

Kirjaudu sisään ”Omat sivut” kohtaan ja valitse ”Lopeta asiakkuus” ja seuraa jatko-ohjeita. Asiakkuudella on kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään. Asiakkuudella on oikeus käyttää kuntosalin palveluita normaalisti irtsanomisajan aikana. Voit aina aloittaa normaalisti uudelleen, mutta muista että silloin sinulta veloitetaan rekisteröitymismaksu.

11. MITEN VOIN MAKSAA JA KOSKA MINUA VELOITETAAN?

Rekisteröitymällä Fressi 24h -kuntosalin kanta-asiakkaaksi kotisivuillamme veloitamme automaattisesti aloitusmaksun ja loppukuun harjoittelumaksun rekisteröimältäsi maksukortilta. Siitä lähtien veloitamme harjoittelumaksun rekisteröimältäsi maksukortilta jokaisen kuun 1. päivä automaattisesti niin kauan kunnes jäädytät tai lopetat asiakkuuden.

12. MIKSI ANTAMALTANI MAKSUKORTILTA VELOITETAAN 1 € MAKSU REKISTERÖINNIN JÄLKEEN?

Kun tarkastelet maksuyhteyttäsi rekisteröinnin jälkeen, huomaat että maksukortiltasi on veloitettu kaksi maksua. Toinen maksuista on rekisteröintimaksu ja harjoittelumaksu loppukuun päivistä. Toinen veloitus 1€ ei ole maksu vaan tarkistusmaksu, joka poistetaan muutaman päivän kuluessa ja huomaat ettei maksuyhteydeltä ole veloitettu yhtään ylimääräistä. Kyse on verkkomaksuista vastaavan yhteistyökumppanimme DIBS:in tarkistus toimenpiteestä, että maksusuoritukset maksuyhteydeltäsi varmasti toimivat.

13. ONKO AUTOMAATTINEN VELOITUSJÄRJESTELMÄ TURVALLINEN?

Fressi tekee yhteistyötä DIBS-yhtiön kanssa, joka on Pohjoismaiden johtavia toimijoita maksuratkaisuissa. DIBS:in asiakkaisiin kuuluu esimerkiksi suuria yrityksiä kuin Bolia, Apolloe ja Europark. He takaavat turvallisuutesi ja voit huoletta käyttää online-maksujärjestelmäämme.

14. OLEN SAANUT MAKSUMUISTUTUKSEN, MUTTA EN TIEDÄ MITÄ MINUN PITÄISI TEHDÄ?

Olet automaattisesti saanut sähköpostin, jossa kerromme olevamme tietoisia epäonnistuneesta maksusta. Jos kyse on virheellisistä maksutiedoista, voit muokata niitä ”Omat sivut” -kohdassa nettisivuillamme. Muissa tapauksissa kannattaa olla yhteydessä pankkiin virheen korjaamiseksi. DIBS tulee päivittäin yrittämään laskuttaa maksua kunnes veloitus onnistuu.

15. SAANKO KUITIN MAKSAMISTANI ASIAKASMAKSUISTA?

Kuitti maksetuista asiakasmaksuista löytyy www.fressi24.fi -> ”Oma Fressi24” -> ”Laskutus”.

16. MITEN PÄÄSEN FRESSI24 KUNTOSALILLE SISÄÄN?

Saat heti kanta-asiakkuuden luotuasi väliaikaisen kulkukoodin tekstiviestinä ja sähköpostitse, jolla pääset sisään kuntosalille. Koodi on voimassa 30 päivää, jonka aikana sinun tulisi noutaa avainkorttisi kuntosalin aulassa olevasta lokerikosta. Avainkortin aktivoit itse ”Omat sivut” kohdassa nettisivuillamme.

17. KUINKA FRESSI24 KUNTOSALIN ASIAKAS PÄÄSEE TREENAAMAAN FRESSI LIIKUNTA- JA HYVINVOINTIKESKUKSEEN?

Voit hankki verkkokaupasta asiakkuuden, jolla saat käyttöösi 39 Fressin kuntosalit. Näistä 14 on Fressin hyvinvointikeskuksia. Hanki asiakkuus tästä.

Oikeus käyttää Fressi Liikunta- ja hyvinvointikeskusten palveluja ryhmäliikuntoineen ja Lasten Fresseineen on mahdollista päivittää asiakkuuteesi Fressi24 Asiakaspalvelusta. Pääset sen jälkeen kirjautumaan sisään Fressi Liikunta- ja hyvinvointikeskukseen kulkutunnisteellasi; aukioloaikojen ulkopuolella tunnistetta tulee näyttää ulko-oven lukijalle, ja asiakaspalvelun auki ollessa suoraan kirjautumistietokoneelle. Fressi Liikunta- ja hyvinvointikeskus on ryhmäliikuntoineen ja Lasten Fresseineen käytössäsi asiakkuudestasi riippuen joka päivä joko klo 05-16 tai klo 05-23.

18. MITÄ TEEN JOS OLEN UNOHTANUT AVAINKORTTINI?

Lähetä tekstiviesti EVO3E numeroon 169200, niin saat automaattisesti paluuviestinä yhden kerran sisäänpääsykoodin, josta veloitetaan 3€ puhelinmaksusi yhteydessä.

19. MITÄ TEEN, JOS OLEN HÄVITTÄNYT HENKILÖKOHTAISEN AVAINKORTTINI?

Kirjaudu sisään ”Omat sivut” kohdassa ja valitse ”PIN-koodi ja avainkortti” ja sieltä ”Hae uutta avainkorttia”. Antamiltasi maksutiedoiltasi veloitamme 10€ ja vanha avainkorttisi poistuu välittömästi käytöstä.

20. MITÄ TEEN JOS EN UUDESTA AVAINKORTISTA JA/TAI SISÄÄNPÄÄSYKOODISTA HUOLIMATTA PÄÄSE FRESSI24 KUNTOSALIIN SISÄÄN?

Näin ei pitäisi tapahtua, mutta teknisistä yhteyksistä johtuen saattaa käydä tilanne ettei koodit tai henkilökohtaiset avainkortit jostakin syystä toimi. Virheiden sattuessa toivomme, että raportoisitte niistä menemällä ”Ota meihin yhteyttä” linkkiin ”Omat sivut” kohdassa.

21. MITEN PÄÄSEN ALKUUN HARJOITTELUSSANI?

Asiakkuuteen kuuluu yksi introtunti, missä saat opastusta keskuksestamme ja laitteistamme. Lue lisää osiossa harjoittelu ja Personal Training. Jos haluat ohjelman, joka on räätälöity omien tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan, suosittelemme lisäpalvelua 25 min. tai 50 min. tapaamista Fressi Trainerimme kanssa. Jätä yhteydenottopyyntö Fressi Trainerille ”Omat sivut” kohdasta ”Varaa personal trainer”.

22. KUINKA MINUN TULISI PUKEUTUA KUN HARJOITTELEN?

Käytä puhtaita harjoitteluvaatteita ja sisäkenkiä. Lisäksi odotamme, että käytät käsipyyhettä laitteissamme kun harjoittelet, jotta saamme pidettyä tilat ja laitteet mahdollisimman hygieenisinä.

23. ONKO FRESSI24 KUNTOSALILLA PUKUHUONEITA JA LUKOLLISIA KAAPPEJA?

Fressi 24h -kuntosalilla on tyylikkäät ja kompaktit pukuhuoneet ja suihkut, mutta ei saunaa. Hiustenkuivaaja löytyy myös pukuhuoneesta. Harjoittelualueella on paljon erikokoisia kaappeja mihin saat omat henkilökohtaiset tavarasi lukkojen taakse harjoittelun ajaksi. Huom! Fressi 24h -kuntosaleilla siirrytään asteittain avainkaapeista kaappeihin, joihin tarvitaan oma riippulukko. Muistathan tuoda oman riippulukon mukanasi.

24. ONKO MAHDOLLISTA MAKSAA FRESSI24 KUNTOSALIN HARJOITTELUMAKSU LIIKUNTASETELEILLÄ?

25. MITEN SAAMANI ETUKOODI AKTIVOIDAAN?

Etukoodin olet voinut saada maksaessasi Smartum liikuntaseteleillä, Sporttipassilla, kaveriltasi, Fressi Trainerilta, tai työnantajaltasi.

Hyödynnät saamasi edun seuraavasti:

  1. Fressi 24h -kuntosalin etusivulla paina punaista ruutua ”Hanki asiakkuus”
  2. Valitse kuntosali ja paina seuraava
  3. Kirjoita etukoodisi XXX etukoodi kenttään
  4. Täytä kaikki henkilötiedot ja paina maksuun
  5. Täytä maksukorttitiedot ja seuraa ohjeita
  6. Etukoodia käyttäessäsi varmista että hinta sivuston oikeassa laidassa täsmää etuusi

26. MIKÄ ON FRESSITV?

Fressi 24h kuntosalien asiakkaana saat veloituksetta käyttöösi FRESSITV:n livetunnit sekä treenivideokirjaston. FressiTV:n hinta erikseen ostetettuna 12,90€/kk.  Fressi TV:n ansiosta sinulla on Fressin ammattilaisten ohjaamaa yksilö- ja ryhmäliikuntaa aina saatavilla, vain verkkoyhteyden päässä – treenaa missä vain, LIVEnä tai oman aikataulusi mukaan. Huom. asiakkuuden ollessa tauolla FressiTV:n maksulliset lähetykset eivät ole käytössä. Tauon aikana voit vapaasti hyödyntää tallennekirjastoa sekä veloituksettomia livetunteja.

Kirjaudu FressiTV:n pariin tästä. Käytä kirjautuessa salasanana Fressi24 -kulkuavaimen neljää viimestä numeroa.

27. MITEN PÄIVITÄN MAKSUKORTTINI

Päivitä maksukorttisi kirjautumalla OmaFressi24 -palveluun. Kortin tiedot vaihdetaan kohdasta Laskutus – Vaihda maksukortti.