Tee järkivalinta ja aloita treenit tarjouksella!

 

Tarjous voimassa vain 10.3.2021 asti.

 

Treenaa milloin haluat.

 

Fressi 24h -kuntosalit ovat avoinna vuoden jokaisena päivänä 24h.

 

Seuraa Fressi 24h -kuntosalien kävijämääriä reaaliajassa.

Päätä sopimuksesi kesto itse.

 

Fressi 24h -asiakkuuden saat aina ilman sitoutumista.

Aloita, jäädytä ja lopeta koska vain.

 

Hallitse Fressi 24h -asiakkuuttasi 100% netissä.

Miksi Fressi 24h -kuntosali?

 

”PT, lähellä kotiani, siisti toimiva sali.”
– Ulrika, Fressi24 asiakas

 

”Helppo tulla, hyvä ilmapiiri ja jäsenyyden hallinta.”
– Sami, Fressi24 asiakas

 

”Hyvät tilat, edullinen, viihtyisä.”
– Iina, Fressi24 asiakas

ALOITA NYT
JA SAAT TREENIMAKSUT MAALISKUUN LOPPUUN 0€!

 

Saat myös aloitusmaksun 0€ (norm. 29€). Tarjous voimassa 10.3.2021 asti.

 

 

Miksi Fressi 24h järkivalinta?

  • Vain 39,90€/kk tai 59,90€/kk. Fressi 24h -kuntosalilla on järkevä hinnoittelu. Rekisteröidyttyäsi kanta-asiakkaaksemme on asiakkuutesi voimassa halutessasi joko yhdessä Fressi 24h -kuntosalissa, tai kaikissa Suomen Fressi 24h -kuntosaleissa sekä Fressi hyvinvointikeskuksien kuntosaleissa.
  • Ei sitoutumisaikaa. Me Fressi 24h -kuntosalilla haluamme, että päätät itse koska haluat harjoitella – sen takia tarjoamme asiakkuutta ilman sitoutumisaikoja.
  • Auki 365 päivänä vuodessa. Fressi 24h -kuntosalit ovat auki 24h joka päivä (myös pyhäpäivät).
  • FRESSITV:n liveryhmäliikuntatunnit sekä treenivideokirjasto käytössäsi.  Fressin ammattilaisten ohjaamaa yksilö- ja ryhmäliikuntaa aina saatavilla, vain verkkoyhteyden päässä – treenaa missä vain, LIVEnä tai oman aikataulusi mukaan.
  • Oman asiakkuutesi 100% hallinta. Linkin ”Omat sivut” kautta sinulla on 100% hallinta asiakkuudestasi. Siellä voit muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi, varata Fressi Trainer aikoja, jäädyttää asiakkuutesi, seurata harjoitteluhistoriaasi ja voit helposti päättää asiakkuutesi, kun sinulle sopii.
  • Tehokasta harjoittelua kunnon välineillä. Tarjoamalla hyvät ja monipuoliset tilat ja välineet takaamme mukavat puitteet harjoittelulle. Fressi Trainer -palveluilla saat monipuolisuutta ja suunnitelmallisuutta harjoitteluusi. Laadukkailla laitteilla ja välineillä harjoittelet turvallisesti ja oikein.
  • Houkuttelevat, kompaktit ja ympäristöystävälliset tilat. Olemme keskittyneet hyödyntämään tehokkaasti kaikki neliömetrimme keskuksissamme. Tarjoamme tehokasta harjoittelua moderneissa tiloissa, jotka eivät kuluta suuria määriä vettä tai sähköä.