Juoksukoulu

TERVETULOA JUOKSEMAAN FRESSIN VALMENNUKSESSA

Juokseminen on ihmiselle kävelemisen jälkeen luonnollisin liikkumistapa. Se on myös erinomainen tapa parantaa niin fyysistä kuntoa kuin henkistä vireyttäkin.

Fressin maksuttomassa juoksukoulussa saat 12 viikon ajan vinkkejä juoksemiseen. Vinkit sisältävät ohjeita varusteisiin, ravintoon, juoksutekniikkaan sekä tietysti harjoitteluun. Niiden avulla saat harrastuksestasi enemmän irti, olet sitten aloittelija tai kokeneempi juoksija.

Ilmoittaudu mukaan juoksukouluun painammalla alla oleva ILMOITTAUDU nappia.

Fressin juoksukoulun ja sen ohjelmat on laatinut PT ja juoksuvalmentaja Harry Sainio. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoa, lähetä sähköpostia osoitteeseen harry.sainio@fressi.fi. Jos et vielä ole Fressi Kuntosalin asiakas, voit testata Fressi Kuntosalin palveluita viikon ajan veloituksetta. Katso lisää ja rekisteröi oma kokeilujakso osoitteessa fressi24.fi/kokeile-ilmaiseksi

 

Osallistujana saat:

  • Vinkkejä juoksuharrastukseesi
  • 6 uutiskirjettä, jolla kaikilla on oma teemansa
  • 12 viikon harjoitusohjelmat juoksupolulle ja juoksua tukevaan/parantavaan voimaharjoitteluun.
  • Harjoitusohjelmia on saatavissa tavoitteesi mukaisesti. suunnittelet sitten voivasi juosta 5km, 10km tai puolimaraton.

Osallistu juoksukouluun

Täytä yhteystietosi ja ilmoittaudu juoksukouluun tästä. Huom. Jos olet aiemmin ilmoittautunut juoksukouluun, käytä uutta sähköpostiosoitetta.