Matinkylä-Olari, kuntosali 24h

Hei treeniystävä, Fressi 24h Matinkylä-Olari on avattu.

Hanki asiakkuus avajaistarjouksella nyt ja treenaa marraskuun loppuun -50%. Avajaistarjous päättyy 30.9.2021

Hanki asiakkuus avajaistarjouksella tästä 

Fressi 24h Matinkylä-Olari on avattu. Hanki asiakkuus avajaistarjouksella 30.9.2021 mennessä.

Vaihtoehto 1) Yksi kuntosali marraskuun loppuun -50% sisältäen aloitusmaksun (norm. kuukausimaksu 39,90€/kk+ aloitusmaksu 29€).

Hanki asiakkuus; yksi sali+marraskuun loppuun -50%

Vaihtoehto 2) Kaikkien Fressien kuntosalit marraskuun loppuun -50% sisältäen aloitusmaksun (norm. kuukausimaksu 59,90€/kk+ aloitusmaksu 29€).

Hanki asiakkuus; kaikki salit+marraskuun loppuun -50%

Fressi 24h Matinkylä-Olari, Espoo on kuntosali laatua arvostavalle. Meiltä löydät laadukkaan kuntosalin lisäksi Personal training -palvelut.

Olemme halunneet tehdä asiat yksinkertaisiksi – aloitat, jäädytät ja lopetat asiakkuutesi itse netissä.

Meiltä löydät erinomaiset puitteet juuri oman tasoisellesi, nautinnolliselle harjoittelulle. Keskuksen rajattu asiakasmäärä takaa rauhallisen harjoitteluympäristön ilman jonottamista ja stressiä – tavoitteenamme on sekä henkinen että fyysinen hyvinvointisi!

Fressi 24h Matinkylä-Olari sijaitsee osoitteessa Piispanportti 10, 02200 Espoo.

Trainer-palvelut Fressi 24h kuntosaleilla

Fressi Trainer auttaa sinua siinä mihin et omillasi pysty! Fressi Trainer ohjaa ja suunnittelee sinulle mielekästä, tehokasta ja monipuolista treeniä. Saatat luulla että olet antanut kaikkesi harjoitellessasi yksin. Tulet kuitenkin nopeasti huomaamaan että saat itsestäsi paljon enemmän irti ja asettamasi tavoitteet toteutuvat nopeammin Fressi Trainerin avulla.

Trainerit Matinkylä-Olarissa

Miksi valita Fressi 24h Matinkylä-Olarin kuntosali?

  1. Vain 39,90€/kk tai 59,90€/kk. Fressi 24h -kuntosalilla on järkevä hinnoittelu. Rekisteröidyttyäsi kanta-asiakkaaksemme on asiakkuutesi voimassa halutessasi joko yhdessä Fressi 24h -kuntosalissa, tai kaikissa Suomen Fressi 24h -kuntosaleissa sekä Fressi hyvinvointikeskuksien kuntosaleissa.
  2. Ei sitoutumisaikaa. Me Fressi 24h -kuntosalilla haluamme, että päätät itse koska haluat harjoitella – sen takia tarjoamme asiakkuutta ilman sitoutumisaikoja.
  3. Auki 365 päivänä vuodessa. Fressi 24h -kuntosalit ovat auki 24h joka päivä (myös pyhäpäivät).
  4. FRESSITV:n livetunnit sekä treenivideokirjasto käytössäsi.  Fressin ammattilaisten ohjaamaa yksilö- ja ryhmäliikuntaa aina saatavilla, vain verkkoyhteyden päässä – treenaa missä vain, LIVEnä tai oman aikataulusi mukaan.
  5. Oman asiakkuutesi 100% hallinta. Linkin ”Omat sivut” kautta sinulla on 100% hallinta asiakkuudestasi. Siellä voit muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi, varata Fressi Trainer aikoja, jäädyttää asiakkuutesi, seurata harjoitteluhistoriaasi ja voit helposti päättää asiakkuutesi, kun sinulle sopii.
  6. Tehokasta harjoittelua kunnon välineillä. Tarjoamalla hyvät ja monipuoliset tilat ja välineet takaamme mukavat puitteet harjoittelulle. Fressi Trainer -palveluilla saat monipuolisuutta ja suunnitelmallisuutta harjoitteluusi. Laadukkailla laitteilla ja välineillä harjoittelet turvallisesti ja oikein.
  7. Houkuttelevat, kompaktit ja ympäristöystävälliset tilat. Olemme keskittyneet hyödyntämään tehokkaasti kaikki neliömetrimme keskuksissamme. Tarjoamme tehokasta harjoittelua moderneissa tiloissa, jotka eivät kuluta suuria määriä vettä tai sähköä.