Liikuntaedut

LIIKUNTAEDUT

Mikäli sinulla on kysyttävää työnantajan myöntämiin liikuntaetuihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä Fressi 24h -kuntosalin asiakaspalvelu-sivulla olevan lomakkeen kautta.

HUOM! Liikuntaeduilla maksaessa harjoittelumaksu veloitetaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä annetulta maksukortilta ja veloitus hyvitetään sen jälkeen takaisin asiakkaan maksukortille. Huomioithan, että maksaessasi luottokortilla hyvitys näkyy viiveellä maksukortin tiliotteella.

LIIKUNTASETELIT (SMARTUM, VIRIKE, TYKY)

 1. Asiakas hankkii asiakkuuden normaalisti Fressi 24h -kuntosalin nettisivuilla ja rekisteröi maksuvälineeksi oman Visa tai Mastercard -maksukorttinsa. Harjoittelumaksu veloitetaan tältä maksukortilta ja veloitus palautetaan takaisin kyseiselle maksukortille toimitettuja liikuntaseteleitä vastaan. Asiakkuus jatkuu normaalisti toistaiseksi voimassaolevana liikuntaseteleillä maksetun ajanjakson jälkeen. Liikuntaseteleitä voi toimittaa milloin vaan asiakkuuden aikana, kerralla tai erissä.
 2. Asiakas toimittaa liikuntasetelit Fressi 24h -kuntosalin sisällä olevaan postilaatikkoon suljetussa kirjekuoressa. Kirjekuoria löytyy postilaatikon välittömässä läheisyydessä. Muista täyttää jokaiseen seteliin tarvittavat tiedot ja kirjoita tämän lisäksi kirjekuoreen omat tietosi (Nimi, osoite ja  puhelinnumero).
 3. Fressi tyhjentää keskuksien postilaatikot viikoittain ja kuluvan kuukauden aikana tuodut liikuntasetelit hyvitetään seuraavan kuukauden harjoittelumaksuun. Jos seteleitä on enemmän kun seuraavan kuukauden maksua vastaava määrä, niin Fressi hyvittää maksua niin kauan seteleiden arvoa.

E-PASSIN SPORTTIPASSI

Voit maksaa Fressi 24h -kuntosalin harjoitusmaksua seuraavasti SporttiPassin verkkomaksulla.

 1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
 2. Valitse SporttiPassin verkkomaksut
 3. Aloita kirjoittamalla valikkoon Fressi, kun järjestelmä löytää sen valitse oikea keskus ja paina ”seuraava”
 4. Kirjoita summa euroissa
 5. Kirjoita palvelunkuvaukseen osoitteesi ja puhelinnumerosi
 6. Paina maksa
 7. Fressi tarkastaa kuluvan kuukauden suoritettuja maksuja ja huomioi maksun seuraavien kuukausien harjoittelumaksuissa asiakkaalle. 

EAZYBREAK

Voit maksaa Fressi 24h -luntosalin harjoitusmaksua seuraavasti EazyBreakilla.

 1. Mene Eazybreak-sovellukseesi ja etsi haluamasi Fressi24 kuntosalin toimipaikka, voit myös tilata setelin tekstiviestitse, etsi tällöin haluamasi Fressin toimipaikkakoodi www.eazybreak.fi –sivuilta ennen tekstiviestin tilausta
 2. Valitse oikea toimipaikka ja tilaa Eazybreak mobiiliseteli haluamallasi arvolla painamalla “Maksa”
 3. Fressi tarkastaa kuluvan kuukauden suoritettuja maksuja ja huomioi maksun seuraavien kuukausien harjoittelumaksuissa asiakkaalle. 

MYEDENRED

Voit maksaa Fressi 24h -kuntosalin harjoitusmaksua seuraavasti MyEdenred-sovelluksella.

 1. Mene MyEdenred-sovellukseesi ja etsi haluamasi Fressi24-kuntosalin toimipaikka.
 2. Valitse oikea toimipaikka ja maksa saldoa haluamasi määrä.
 3. Fressi tarkastaa kuluvan kuukauden suoritettuja maksuja ja huomioi maksun seuraavien kuukausien harjoittelumaksuissa asiakkaalle. 

SMARTUMPAY

Voit maksaa Fressi 24h -kuntosalin harjoitusmaksua seuraavasti SmartumPaylla.

 1. Mene SmartumPay-sovellukseesi ja etsi haluamasi Fressi24-kuntosalin toimipaikka.
 2. Valitse oikea toimipaikka ja maksa saldoa haluamasi määrä.
 3. Fressi tarkastaa kuluvan kuukauden suoritettuja maksuja ja huomioi maksun seuraavien kuukausien harjoittelumaksuissa asiakkaalle. 

LASKUTUSSOPIMUS YRITYKSILLE

Haluaisitko solmia liikuntasopimuksen, joka on yrityksen kannalta helppo hallinoida sekä joustava ja helppo henkilökunnalle? Fressi 24h -kuntosalin Corporate ohjelma voidaan mukauttaa yrityksille, joilla on 10 työntekijää ja yli. Mikäli yrityksenne haluaa esittelyn Fressi 24h kuntosalin Corporate ohjelmasta ota meihin yhteyttä asiakaspalvelusivulla olevan lomakkeen kautta. Ota yhteyttä