Liikuntasetelit

LIIKUNTAEDUT

Mikäli sinulla on kysyttävää työnantajan myöntämiin liikuntaetuihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä Fressi 24h -kuntosalin asiakaspalvelu-sivulla olevan lomakkeen kautta.

OHJE LIIKUNTASETELEIDEN KÄYTTÄJILLE (SMARTUM, VIRIKE, TYKY)

 1. Asiakas hankkii asiakkuuden normaalisti Fressi 24h -kuntosalin nettisivuilla ja rekisteröi maksuvälineeksi oman Visa tai Mastercard -maksukorttinsa. Harjoittelumaksu veloitetaan tältä maksukortilta ja veloitus palautetaan takaisin kyseiselle maksukortille toimitettuja liikuntaseteleitä vastaan. Asiakkuus jatkuu normaalisti toistaiseksi voimassaolevana liikuntaseteleillä maksetun ajanjakson jälkeen. Liikuntaseteleitä voi toimittaa milloin vaan asiakkuuden aikana, kerralla tai erissä.
 2. Asiakas toimittaa liikuntasetelit Fressi 24h -kuntosalissa olevaan postilaatikkoon suljetussa kirjekuoressa. Kirjekuoria löytyy postilaatikon välittömässä läheisyydessä. Muista täyttää jokaiseen seteliin tarvittavat tiedot ja kirjoita tämän lisäksi kirjekuoreen omat tietosi (Nimi, osoite ja  puhelinnumero).
 3. Fressi tyhjentää postilaatikot kaksi kertaa kuukaudessa ja palauttaa asiakkaalle kuluvan kuukauden harjoittelumaksun. Jos seteleitä on enemmän kun kuluvan kuukauden maksua vastaava määrä, niin Fressi palauttaa seuraavasta kalenterikuukaudesta kuukausittain harjoittelumaksun joko kokonaan tai osittain, kunnes Fressi24-kuntosalille annettu setelimäärä on käytetty. HUOM! Liikuntaseteleillä maksaessa harjoittelumaksu veloitetaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä annetulta maksukortilta ja veloitus hyvitetään sen jälkeen takaisin asiakkaan maksukortille. Huomioithan, että maksaessasi luottokortilla hyvitys näkyy viiveellä maksukortin tiliotteella.
 4. Nykyiset seteliasiakkaat – jatkat normaaliin tapaan asiakkuutta ja palautatte seteleitä loppukuusta, kun laatikot paikalla.
 5. Uudet seteliasiakkaat – voitte aloittaa asiakkuuden heti ja palautatte seteleitä loppukuusta, kun laatikot paikalla.

E-PASSIN SPORTTIPASSI

Voit maksaa Fressi 24h -kuntosalin harjoitusmaksua seuraavasti SporttiPassin verkkomaksulla.

 1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
 2. Valitse SporttiPassin verkkomaksut
 3. Aloita kirjoittamalla valikkoon Fressi, kun järjestelmä löytää sen valitse oikea keskus ja paina ”seuraava”
 4. Kirjoita summa euroissa
 5. Kirjoita palvelunkuvaukseen osoitteesi ja puhelinnumerosi
 6. Paina maksa
 7. Fressi saa raportin kerran kuussa tehdyistä sporttipassi/epassi maksuista, ja palauttaa asiakkaalle kuluvan kuukauden harjoittelumaksun. Jos seteleitä on enemmän kun kuluvan kuukauden maksua vastaava määrä, niin Fressi palauttaa seuraavasta kalenterikuukaudesta kuukausittain harjoittelumaksun joko kokonaan tai osittain, kunnes Fressi:lle maksettu sporttipassi maksu on käytetty. HUOM! Sporttipassilla maksaessa harjoittelumaksu veloitetaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä annetulta maksukortilta ja veloitus hyvitetään sen jälkeen takaisin asiakkaan maksukortille. Huomioithan, että maksaessasi luottokortilla hyvitys näkyy viiveellä maksukortin tiliotteella.

EAZYBREAK

Voit maksaa Fressi 24h -luntosalin harjoitusmaksua seuraavasti EazyBreakilla.

 1. Mene Eazybreak-sovellukseesi ja etsi haluamasi Fressi24 kuntosalin toimipaikka, voit myös tilata setelin tekstiviestitse, etsi tällöin haluamasi Fressin toimipaikkakoodi www.eazybreak.fi –sivuilta ennen tekstiviestin tilausta
 2. Valitse oikea toimipaikka ja tilaa Eazybreak mobiiliseteli haluamallasi arvolla painamalla “Maksa”
 3. Fressi tarkastaa Eazybreak-maksut kerran kuussa, ja palauttaa asiakkaalle kuluvan kuukauden harjoittelumaksun. Jos Eazybreakillä tilattuja seteleitä on enemmän kun kuluvan kuukauden maksua vastaava määrä, niin Fressi palauttaa seuraavasta kalenterikuukaudesta kuukausittain harjoittelumaksun joko kokonaan tai osittain, kunnes Fressille maksettu Eazybreak-maksu on käytetty kokonaan. HUOM! Eazybreakillä maksaessa harjoittelumaksu veloitetaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä annetulta maksukortilta ennakkoon ja veloitus hyvitetään sen jälkeen takaisin asiakkaan maksukortille. Huomioithan, että maksaessasi luottokortilla hyvitys näkyy viiveellä maksukortin tiliotteella.

MYEDENRED

Voit maksaa Fressi 24h -kuntosalin harjoitusmaksua seuraavasti MyEdenred-sovelluksella.

 1. Mene MyEdenred-sovellukseesi ja etsi haluamasi Fressi24-kuntosalin toimipaikka.
 2. Valitse oikea toimipaikka ja maksa saldoa haluamasi määrä.
 3. Fressi tarkastaa MyEdenred-maksut kerran kuussa, ja palauttaa asiakkaalle kuluvan kuukauden harjoittelumaksun. Jos MyEdenredillä maksettua saldoa on enemmän kun kuluvan kuukauden maksua vastaava määrä niin Fressi palauttaa seuraavasta kalenterikuukaudesta kuukausittain harjoittelumaksun joko kokonaan tai osittain, kunnes Fressille maksettu MyEdenred-maksu on käytetty kokonaan. HUOM! MyEdenredillä maksaessa harjoittelumaksu veloitetaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä annetulta maksukortilta ennakkoon ja veloitus hyvitetään sen jälkeen takaisin asiakkaan maksukortille. Huomioithan, että maksaessasi luottokortilla hyvitys näkyy viiveellä maksukortin tiliotteella.

SMARTUMPAY

Voit maksaa Fressi 24h -kuntosalin harjoitusmaksua seuraavasti SmartumPaylla.

 1. Mene SmartumPay-sovellukseesi ja etsi haluamasi Fressi24-kuntosalin toimipaikka.
 2. Valitse oikea toimipaikka ja maksa saldoa haluamasi määrä.
 3. Fressi tarkastaa SmartumPay-maksut kerran kuussa, ja palauttaa asiakkaalle kuluvan kuukauden harjoittelumaksun. Jos SmartumPaylla maksettua saldoa on enemmän kun kuluvan kuukauden maksua vastaava määrä niin Fressi palauttaa seuraavasta kalenterikuukaudesta kuukausittain harjoittelumaksun joko kokonaan tai osittain, kunnes Fressille maksettu SmartumPay-maksu on käytetty kokonaan. HUOM! SmartumPaylla maksaessa harjoittelumaksu veloitetaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä annetulta maksukortilta ennakkoon ja veloitus hyvitetään sen jälkeen takaisin asiakkaan maksukortille. Huomioithan, että maksaessasi luottokortilla hyvitys näkyy viiveellä maksukortin tiliotteella.

LASKUTUSSOPIMUS YRITYKSILLE

Haluaisitko solmia liikuntasopimuksen, joka on yrityksen kannalta helppo hallinoida sekä joustava ja helppo henkilökunnalle? Fressi 24h -kuntosalin Corporate ohjelma voidaan mukauttaa yrityksille, joilla on 10 työntekijää ja yli. Mikäli yrityksenne haluaa esittelyn Fressi 24h kuntosalin Corporate ohjelmasta ota meihin yhteyttä asiakaspalvelusivulla olevan lomakkeen kautta. Ota yhteyttä