Oulun kesätarjous!

TREENIT ELOKUUN LOPPUUN 0€.
Tarjous voimassa vain 31.7. saakka.

ALOITA NYT JA SAAT TREENIMAKSUT ELOKUUN LOPPUUN 0€.

 

Aloitusmaksu 0€ (norm. 29€).

Tarjous vain 31.7. saakka.

Hanki asiakkuus netistä ja hyödynnä aloitustarjous.

Olemme halunneet tehdä asiat yksinkertaisiksi – aloitat, jäädytät ja lopetat asiakkuutesi itse netissä. Fressi 24h kuntosaliasiakkuudet hankitaan vain netistä. Asiakkuuksilla on kuukauden irtisanomisaika. Hallinnoit myös omaa asiakkuuttasi 100% itse netin kautta. Meiltä löydät erinomaiset puitteet juuri oman tasoisellesi, nautinnolliselle harjoittelulle. Keskuksen rajattu asiakasmäärä takaa rauhallisen harjoitteluympäristön ilman jonottamista ja stressiä – tavoitteenamme on sekä henkinen että fyysinen hyvinvointisi!

 

NYT UUTTA. Fressi 24h asiakkaana saat veloituksetta käyttöösi myös FRESSI TV:n liveryhmäliikuntatunnit sekä treenivideokirjaston. Norm. 12,90€/kk.

Miksi Fressi 24h?

  • Voit valita käyttöösi joko kaksi Fressin 24h -hyvinvointikeskuksien kuntosalia Oulussa hintaan 39,90€/kk tai kaksi hyvinvointikeskusta Oulussa kuntosali-, ryhmäliikunta- ja lastenhoitopalveluilla hintaan 59,90€/kk.
  • Tarjoamme kuntosalin lisäksi myös ryhmäliikuntatunteja sekä Personal Training -palveluita
  • Fressi 24h -kuntosalit ja hyvinvointikeskukset ovat avoinna 24h vuoden jokaisena päivänä.  ​
  • Fressi 24h -asiakkuudella on markkinoiden joustavimmat asiakasehdot. Asiakkuuksilla on kuukauden irtisanomisaika. K-16.
  • Valikkolinkin ”Oma Fressi24” kautta sinulla on 100% hallinta asiakkuudestasi. Siellä voit muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi, varata Fressi Trainer -aikoja, jäädyttää asiakkuutesi, seurata harjoitteluhistoriaasi ja voit helposti päättää asiakkuutesi kun sinulle sopii.
  • Asiakkuuksiin kuuluu valinnaisesti introtunti pienryhmässä Fressi24 -kuntosalissasi tai varaamalla Fressi24:n Oma Fressi24 -osiosta henkilökohtaisen introtunnin, jolloin Fressi Trainer on yhteydessä sinuun sopiakseen henkilökohtaisen intro ajan.
  • Fressi 24h -kuntosaleilla on erinomaiset ja monipuoliset tilat. Laadukkaat ja huolletut välineet takaavat mukavat puitteet harjoittelulle.
  • Aikuinen harjoitteluympäristä, jossa kunnioitetaan kuntosalin viihtyvyyssääntöjä kaikkien asiakkaiden viihtyvyyden varmistamiseksi.
  • Fressi Trainer -palveluilla saat halutessasi apua harjoitteluusi.​