Annemari Takkula

Ota minuun yhteyttä

KOULUTUS

  • Fysioterapeutti
  • Erilaiset kurssit ryhmäliikunta, ravinto- ja yksilövalmennus
  • Zumba-ja AquaZumba ohjaaja
  • Vesiliikunnanohjaaja
ERITYISOSAAMINEN
Olen fysioterapeutti vuosimallia 2010, ja valmentanut asiakkaita ja erilaisia ryhmiä yli kymmenen vuoden ajan kuntosaleilla. Yksilövalmennuksen lisäksi ohjaan ryhmiä sekä tanssi-ja vesiliikuntaa. Esikoista odottaessani julkaisin Sportmama DVD.n raskausajan harjoittelusta, joten olen raskausajanliikuntaan ja synnytyksen jälkeiseen palautumiseen perehtynyt fysioterapeutti. Olen ollut mukana tekemässä Kuntoon Kuukaudessa-DVD.tä ja kirjaa, ja tiedän, että neljässä viikossa voi päästä kohti parempaa kuntoa, ja kohti tavoitteita oikealla valmentamisella kun otetaan huomioon ravinto, liikunta ja riittävä palautuminen. Fysioterapeuttina minulla on kokemusta eri tuki-ja liikuntaelinvaivojen kuntouttamisesta. Olen kuntouttanut oman polveni eturistisiteen katkeamisen jälkeen, ilman leikkausta. Omakohtaista kokemusta siis löytyy paluusta lenkkipoluille.
MITÄ VOIN TARJOTA PERSONAL TRAINERINA?
Minun tavoitteeni on löytää sinusta parempi versio itsestäsi. Valmentajana tsemppaan matkan varrella ja kiinnitän huomiota treeniin, ruokavalioon, stressiin ja lepoon. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi lihaskunnon kasvattaminen, tuki-ja liikuntaelinvaivan kuntouttaminen tai terveellisemmät elämäntavat. Asetetaan yhdessä tavoitteet ja seurataan kehittymistäsi. Tähtäimessä pitkäkestoisia tuloksia, elämäntapamuutoksia ja lisää hyvinvointia arkeesi.
Valmentajana minulla on ollut asiakkaita aloittelijoista senioreihin, pääosin myös paljon työikäisiä ja kuntoutusasiakkaita. Oli sitten tavoitteesi elämäntapamuutos, parempi ryhti, vyötärön metsästys tai merkityksellisen liikkumistavan löytyminen – autan sinua tavoitteisiisi! Valmentajana olen kannustava ja positiivinen, joka pitää huolta siitä, että löydetään yhdessä turvalliset ja tehokkaat treenit sinun hyvinvointiasi ja terveyttä parantaen.
MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA?
Kuntosali ja erilaiset ryhmäliikuntatunnit  ovat perustani. Intohimoni on tanssiminen, joka löytyi 10-vuotiaana Aira Samulinin tanssikoulusta. Erityisesti tykkään ohjata latinotunteja, zumbaa ja vesijumppaa, ja tykkään itsekin käydä samoilla tunneilla. Haluaisin löytää aikaa eri tanssilajeihin kuten parilattareihin sekä ilmajoogaan, ja tällä hetkellä kunnostaudun enemmän kuntosalilla ja lenkkipoluilla sekä lasten kanssa ulkoillen/harrastaen. Avantouinti on talviurheilulajini, vaikka matkat jäävätkin hiukan lyhyiksi.
Mottoni on; ”Tee enemmän sitä mistä sielusi nauttii” Ja ”Kun lähdet treeneihin, puolet treenistä on jo tehty. Joskus lähteminen on se vaikein osuus!”  Unelmien ylle on vedettävä työhaalarit jalkaan!
Tehdään siis yhdessä tavoitteistasi totta! Kuulisin sinusta mielelläni lisää. Olisin mielelläni sinun valmentajasi, ja rakennetaan sinunkin hyvinvointia kohti parempaa, positiivisen kautta.

 

Kuntosalit

Hirvensalo, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

annemari.takkula@fressi.fi