Anu Laaksonen

Oman asiakkaan onnistuminen on tämän työn parasta palautetta. Kannustan sinut tiukasti ylittämään omat rajasi mutta aina pilke silmäkulmassa. ”Dreams don’t work, unless you do”.

Ota minuun yhteyttä

KOULUTUS

Personal Trainer (Trainer4You) 2012, Fysioterapeutti 2015, Ravintovalmentaja (Precision Nutrition PN1) 2016

ERITYISOSAAMINEN

Kipinän sytyttäminen ja asiakkaan motivointi löytämään liikunnan ilo ja tekemisen meininki. Kehonmuokkaus/ painonhallinta/optimointi. Raskauden aikainen liikunta ja siitä palautuminen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi: pelkkä treeni on vain yksi osa ja nykypäivänä pitääkin yhä enemmän paneutua kokonaisuuteen eli ravintoon, uneen ja palautumiseen. Treenit ja muu liikunta oikein ja tehokkaana tehtynä juuri sinun tarpeisiisi sovitettuna. Ravinto on tärkein kulmakivi ja tässäkin perusasiat on otettava haltuun ennen turhaa hifistelyä. Koulutan jatkuvasti itseäni ja oma valmennukseni perustuu vahvasti tutkittuun tietoon. Ei pikaratkaisuja vaan pitkäjänteistä ja joskus tylsältä tuntuvaa perustekemistä, niillä saavutetaan ne pysyvät tulokset.

MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA?

Pari loukkaantumista ovat rajoittaneet omaa treeniä jonka seurauksena pysyn tiukasti painojen äärellä. Tavoitteena on saada vahva keho ja kehonmuokkaus ja painojen nostelu onkin vienyt mennessään. Lumilautailu, rullaluistelu ja pyöräily koukuttavat vauhdin vuoksi. Kehoani huollan joogaamalla.

Kuntosalit

Leppävaara, kuntosali 24h, Tapiola, kuntosali 24h, Niittykumpu, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

anu.laaksonen@fressi.fi