Emil Holmgren

Personal trainerina huolehdin, että asiakkaani on tietoinen ja kuuntelee oman kehonsa tuntemuksia, jotta hänen harjoittelunsa on kestävää, vankkaa ja tuloksellista.

Ota minuun yhteyttä

Valmennuksen kulmakivet ovat kokemukseni mukaan luottamuksellinen ilmapiiri, avoin keskusteluyhteys ja asiakkaan valmennustarpeiden ymmärrys. Asiakaslähtöisyys on ohjannut toimintaani urheiluhierojana jo useita vuosia. Työni ja koulutukseni urheiluhierojana sekä opiskeluni personal traineriksi on varmistanut ymmärrykseni ihmisen kehosta kokonaisuutena. Intohimoni on seurata kehon ja mielen harjoittamisesta tehtyjä tutkimuksia, hyödyntääkseni niistä saatuja oppeja personal trainerina. Olen perehtynyt kehonhuollon merkitykseen oman harjoitteluni kautta ja ymmärrän sen tärkeyden palautumisen ja kehon hyvinvoinnin kannalta.

Valmennukseni perustuu vahvaan osaamiseen ihmisen anatomiasta ja kehon toiminnan tuntemuksesta. Omaa elämääni ohjaavat myös terveellinen ruokailu, säännöllinen ja monipuolinen liikunta. Haluan keskittyä asiakkaiden todellisten tarpeiden tunnistamiseen ja tukea heitä motivaation ylläpitämisessä. Personal trainerina ohjaan asiakasta edistämään omaa hyvinvointiaan ja varmistamaan pysyvän positiivisen muutoksen.

Erikoisosaamiseeni kuuluvat painonpudotus, kiinteytyminen ja lihasten kasvatus.

Miten suuntauduin personal traineriksi:

Pelasin nuorena SM-tasolla jalkapalloa Tapiolan Hongassa, jonka jälkeen olen harrastanut aktiivisesti liikuntaa useissa eri muodoissa. Aktiivinen kuntosalilla käyminen on ollut elämäntapani jo useita vuosia. Valmistuin PT:ksi, koska haluan toteuttaa kokonaisvaltaista näkemystäni liikunnasta.

Koulutus:

Trainer4You – Personal Trainer
Trainer4You – Kuntosalivalmentaja
Suomen Urheiluhierojaopisto – Urheiluhieroja

Otathan yhteyttä, niin jutellaan lisää sinun päämäärästäsi treenaamisessa ja luodaan juuri sinulle sopiva tavoite.

Kuntosalit

Tapiola, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

emil.holmgren@fressi.fi