Ericha Holm

Kannustan sinua saavuttamaan tavoitteesi, treenaamalla määrätietoisesti ja tukemalla sitä terveellisillä elämäntavoilla.

Ota minuun yhteyttä

KOULUTUS

  • Trainer Lab Basic
  • Trainer Lab Kuntosalivalmentaja
  • Trainer Lab Certified Personal Trainer
KOKEMUS

Olen toiminut viimeisen vuoden aikana personal trainerina kuntosalilla.Taustalla kokemus urheilijoiden sparraamisesta, lähinnä yleisurheilussa ja juoksemisessa

ERITYISOSAAMINEN

Minulla on laaja tietämys ravinnosta ja erityisesti urheilijan ja vasta-aloittaneen treenaajan ruokailu-suosituksista. Lisäksi olen erikoisen kiinnostunut kehonpainotreenistä ja kehon liikkuvuudesta. Osaan myös neuvoa Sinua, joka olet kiinnostunut juoksemisesta ja lajissa kehittymisestä.

MITÄ VOIN TARJOTA PERSONAL TRAINERINA?

Tarjoan sinulle ammattitaitoista valmennusta, tukea ja ennen kaikkea tsemppiä Sinun tavoitteiden saavuttamisessa. Treenataan yhdessä vakavasti, mutta aina pilke silmäkulmassa. Treenit kanssani toteutuvat rennosti ja hauskasti, mutta myös nousujohteisesti, sinun kuntosi mukaan. Minulle joka ihminen on yksilö, jolle räätälöidään juuri sopiva kehityssuunnitelma.

Treenit kanssani onnistuvat suomen lisäksi myös på svenska ja in English.

MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA?

Itse olen harrastanut nuorena yleisurheilua, pääpainona pikamatkat ja hyppylajit. Nuorena aikuisena innostuin juoksemisesta ja se harrastus on jatkunut tähän päivään saakka. Olen osallistunut moneen puolimaratoniin ja muihin juoksutapahtumiin. Tenniskentälläkin viihdyn mainiosti. Kesät vierii nykyään golfin parissa, nautin sekä onnistuneista lyönneistä, että kauniista maisemista. Talvisin nautin mielelläni kauniista maisemista suksien päällä.

Kuntosalit

Kirkkonummi, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

ericha.holm@fressi.fi