Harry Sainio

Ota minuun yhteyttä
KOULUTUS

FAF Gym Instructor 2013. FAF Personal Trainer 2014. FAF Running Trainer 2015. Auktorisoitu Personal Trainer 2015. Valmentajan Ammattitutkinto.

KOKEMUS

Olen valmentanut monen eri lajin urheilijoita: suunnistuksessa, kestävyysjuoksussa, jalkapallossa ja salibandyssa. Nykyään toimin myös fysiikkavalmentajana eri lajien urheilijoille.

ERITYISOSAAMINEN

Monen eri urheilulajin fysiikkavalmennus on pakottanut minua miettimään harjoittelun siirtovaikutusta lajiin. Samalla ajatuksella myös tavallisen liikkujan harjoittelua niin kuntosalissa kuin muutenkin kannattaa miettiä muun elämän tavoitteiden kannalta. Kestävyyslajien harjoittelu on tuttua myös omakohtaisten kokemusten vuoksi (Maratoneja, Vasaloppet, Finlandia- hiihtoja, Sulkavan soutuja, Vätternrundan, triathlon-kisoja, Jukolan viestejä).

MITÄ VOIN TARJOTA PERSONAL TRAINERINA?

Valmennusfilosofiassani tärkein asia on harjoittelun siirtovaikutus. Kuntoilijalle ja terveysliikkujalle kuntosaliharjoittelun tärkein anti on parantunut elämänlaatu ja arkirutiineista suoriutuminen. Harjoittelun alussa tarvitaan myös tukea ja rohkaisua oikeanlaisten liikuntatavoitteiden muodostamisessa.

MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA?

Oma harjoitteluni on nykyään lähinnä terveysliikuntaa ja terveydestäni huolehtimista. Kaikki käy ja mitä monipuolisempaa, sen parempi: palloilulajit, multisport, pyöräily, juoksu, suunnistus, hiihto, kuntosali. Saliharjoittelussani pyrin kokeilemaan eri treenimetodeja ja oppimaan jatkuvasti lisää.

Vi kan också träna på svenska.

Kuntosalit

Koskelo, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

harry.sainio@fressi.fi