Jessica Brandt

Ota minuun yhteyttä
KOULUTUS

Fitness Academy Of Finland. Kuntosaliohjaaja 2014. International Personal Trainer 2015. Nutrition Coach 2016. Wellness Coach 2016. Seniorivoimaa 2017.

KOKEMUS

Minulla on kokemusta niin henkilökohtaisista valmennuksista, ravintovalmennuksista kuin wellness coachina vuodesta 2014. Oma treenitaustani on monipuolinen ja olen saanut paljon hyviä oppeja mm. telinevoimistelusta, sirkusakrobatiasta, vapaasukelluksesta, joogasta ja eri kamppailulajeista.

ERITYISOSAAMINEN

Potkunyrkkeily, lihaskunto, aerobiinen treeni, lihasmassan kasvattaminen, rasvanpoltto, voimantuotto, akrobatia, jooga ja venyttelyä.

MITÄ VOIN TARJOTA PERSONAL TRAINERINA?

Ohjaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kiinnitän myös huomiota ruokavalioon, stressiin ja nukkumiseen. Kun tavoittesi on lihasmassan kasvattaminen, rasvanpoltto, voimantuotto tai saada terveellisemmät elämäntavat, teen ohjelman juuri sinua varten. Toimin kokonaisvaltaisesti hyödyntäen osaamisalueitani sinun hyväksesi. Alussa asetetaan tavoitteet matkallesi ja teemme lähtötason testit jonka jälkeen matkan varella teemme testejä jotta pystyt seuraamaan kehittymistäsi. Treenin lisäksi hyvä uni ja ruokavalio ovat tärkeitä osaa tuloksista ja tulen keskittymään myös niihin ohjelmassasi. En tule antamaan tiukkoja dieettejä, filosofiani on tähdätä elämäntapamuutokseen ja pitkäkestoisiin tuloksiin. Ruokavalio ei muuteta kerralla, kartoitan mistä pidät ja mitkä osa-alueita ruokavaliossasi ovat hyviä ja teemme pieniä muutoksia askel kerrallaan.

MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA?

Kung-Fu, Ju-jutsu, potkunyrkkeily, vapaasukellus, leijasurffailu, aereoobista treeniä, lihaskuntoa, lumilautailua ja stuntteja.

OTA MINUUN YHTEYTTÄ

040 751 4018

Kuntosalit

Helsinki keskusta (Esplanadi), kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

jessica.brandt@fressi.fi