Katri Kinnunen

Ota minuun yhteyttä

KOULUTUS
Personal Trainer (Trainer4You), Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You), Ravintoohjaaja (Trainer4You), Restonomi (AMK) sekä muita koulutuksia mm. HIIT -koulutus.

KOKEMUS
Saliharjoittelusta ja kestävyysliikunnasta minulla on kokemusta jo parinkymmenen vuoden ajalta. Liikunta on aina ollut erittäin iso osa elämääni. Se antaa valtavasti energiaa arkeen ja nautin itseni fyysisestä haastamisesta. Tärkeää minulle on tavoitteellisuus, monipuolisuus ja liikunnasta nauttiminen.

ERITYISOSAAMINEN
Saliharjoittelu, Lihashuolto ja venyttely, HIIT / crossfit -tyyppinen harjoittelu, Kestävyysharjoittelu, Kehon muokkaus, lihasmassan hankinta, painonpudotus, Ravinto -ohjaus.

MITÄ VOIN TARJOTA PERSONAL TRAINERINA?
Kannustavaa ja motivoivaa ohjausta, joka huomioi juuri sinun lähtökohtasi ja tavoitteesi. Harjoitusohjelmia joiden avulla sinulla on mahdollisuus saavuttaa asetetut tavoitteet. Hyviä vinkkejä joilla saat treeneistäsi enemmän irti. Tehokkaita HIIT / crossfit -tyyppisiä harjoituksia. Uusia ideoita lämmittelyyn, venyttelyyn ja lihashuoltoon. Ravinto-ohjausta joka tukee tavoitteiden saavuttamista ja auttaa sinua palautumaan harjoituksista optimaalisesti.

MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA?
Harjoittelen salilla useita kertoja viikossa ja teen siellä perinteisen salitreenin lisäksi crossfit tyyppisiä -treenejä käyttäen myös kuntopalloja, kahvakuulia ja TRX -laitteistoa. Myös omalla kehonpainolla tehdyt liikkeet kuuluvat suosikkeihini. Nautin ulkona liikkumisesta, joten teen usein kestävyysharjoituksia juosten. Hyvänä vastapainona toimii zumba sekä vinyasa jooga, joka auttaa kehittämään keskittymiskykyä, tasapainoa ja kehonhallintaa sekä liikkuvuutta.

Kuntosalit

Joensuu, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

katri.kinnunen@fressi.fi