Kimmo Vainio

Moi! Olen Vainion Kimmo, Fressi Trainer Fressi24 Ankkurin salilta Lahdesta. Liikunta ja urheilu on aina ollut iso osa elämääni. Fressi Trainerinä pyrin huomioimaan jokaisen asiakkaan aina yksilönä ja asettumaan asiakkaan asemaan jotta saamme tekemiseen motivoivan päämäärän.

Ota minuun yhteyttä

KOULUTUS

Urheiluhieroja (Suomen Urheiluhierojaopisto), Personal Trainer (FISAF), Liikuntapaikanhoitaja (Suomen

Urheiluopisto) Yu-ohjaaja (Suomen Aikuisurheiluliitto),  Nuorten yleisurheiluohjaajatutkinto,

Nuorisovalmentajatutkinto (Suomen urheiluliitto)

Suomen pyöräilyunioni, Pyöräilyvalmentaja, taso 2

Suomen Urheiluopisto, Painonnostoliiton ohjaaja tasot 1- 2

Kahvakuulaohjaaja (Trainer4U), Kahvakuulaohjaaja taso 1-2(Compact Fit 2016)

IISEE, Spinningohjaaja

Suomen Valmennusakatemia, Cross training/Cross Fit-ohjaaja

Compact Fit, Bodyweight training Coach

Foamroller.fi, Screening & Correcting mobility – Liikekaavatestit ja korjausliikkeet liikkuvuuden parantamiseen

KOKEMUS

Yli 10 vuoden ohjauskokemus niin ryhmien kuin yksilöidenkin ohjauksesta ja valmennuksesta ikähaarukan ollessa päiväkoti-ikäisistä senioreihin. Olen työskennellyt sekä kuntokeskuksissa kuin myös urheiluseuroissakin

ERITYISOSAAMINEN

Oma kokemus erilaisista urheilulajeista ja oheisharjoittelusta tuo kokemusta jota pystyn hyödyntämään niin kuntoilijoille, kuntoutujille ja urheilijoillekin niin että hyöty sovitettuna elämäntilanteeseen on paras mahdollinen. Tuon oman kokemuksen ja koulutusten kautta kestävyysharjoittelu, voima ja nopeusharjoittelu, juoksutekniikka sekä huoltava ja kuntouttava ohjelmointi ovat kaikkein tutumpia

MITÄ VOIN TARJOTA PERSONAL TRAINERINA?

Ihminen on ”rakennettu” niin että motivaation syntyminen tarvitsee onnistumisia, tarjoan molempia.

MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA?

Oma harjoittelu ja harrastus on muuttunut niin että yli 20 vuoden ajan kilpailin pyöräilyssä ja nyt muutama vuosi täysin toista ääripäätä; kilpailen aikuisurheilusarjoissa pikajuoksussa matkoilla 100-200-400m. Yleisurheiluharjoittelussa kiehtoo monipuolisuus ja mielekkäät harjoittelutavat joita voi hyödyntää kaikkeen muuhunkin fysiikka ja oheisharjoitteluun.

Tuntuukin että vasta viime vuosien aikana olen alkanut ymmärtämään kunnolla kehon viestejä ja kuinka niitä kuunnella kun haetaan vielä parasta nopeutta, voimantuottoa ja nopeuskestävyyttä. Mitä enemmän ikää, sitä tärkeämmiksi ja mielekkäämmiksi liikkuvuus ja huolto ovat tulleet harjoittelun kokonaissuunnittelussa. Usein myös vähemmän on enemmän, terveenä pysyminen on jo puoli voittoa.

Kuntosalit

Ankkuri, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

vainio.kimmo@fressi.fi