Kirsi Jokelainen

Kaikki meistä voivat hyötyä henkilökohtaisesta valmennuksesta ja ohjauksesta. Autan ja tuen matkalla kohti tavoitettasi, ota askel oikeaan suuntaan ja onnistu

Ota minuun yhteyttä

KOULUTUS

Fysioterapeutti, FAF Personal Trainer

ERITYISOSAAMINEN

Vankka ammattitaito ja 5 vuoden valmennuskokemus tuki- ja liikuntaelimistön haasteista, painonpudotuksesta ja kehonkoostumuksen optimoinnista. Huomioin valmennuksessani kokonaisvaltaisesti asiakkaan elämäntilanteen ja suunnittelen jokaiselle yksilöllisesti sopivan lähestymistavan kohti tavoitetta. Valmentajana olen empaattinen mutta samalla jämäkkä.

Minulla on omakohtaista kokemusta kehon erilaisista kiputiloista ja ymmärrän niiden aiheuttamat haasteet harjoittelussa. Jos haluat parantaa suorituskykyäsi tai päästä harjoitteluasi haittaavasta vaivasta eroon, valmentajaksi kannattaa valita fysioterapeutti, joka ymmärtää myös kovan treenin aiheuttamat vaatimukset keholle.

Ruokavalion suunnittelen pääsääntöisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Varsinkin elämäntapamuutosta tehdessä on tärkeää että osaat itse soveltaa ruokailuasi, ilman turhaa stressiä.

MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA?

Kuntosaliharjoittelusta minulla on kokemusta yli 20 vuoden ajalta, eikä rakkaus rautaan ole vuosien varrella hiipunut. Oman kehon haasteiden myötä harjoittelu on toki hieman muuttunut ajan saatossa ja nykyään teen asioita fiksummin, en enemmän.

Inspiroidun fitness -lajeista ja haaveena onkin vielä joku päivä nousta kisalavalle. Uskon että se on krempoista huolimatta mahdollista yhdistelemällä bodailuun fysioterapeuttista harjoittelua, monista haasteista olen jo selvinnyt ja oppinut paljon matkan varrella.

Kuntosalit

Leppävaara, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

kirsi.jokelainen@fressi.fi