Lauri Paalasmaa

Ota minuun yhteyttä

Koulutus:

  • Urheiluhieroja
  • Fysioterapeutti
  • Liikunnanohjaaja
  • LitM
  • URHEILUJOHTAMISEN erikoisammattitutkinto

Olen intohimoinen liikunta,- ja urheilualan harrastaja ja ammattilainen. Omat harrastukset talvisin maastohiihto, pikaluistelu, jääkiekko ja avantouinti.
Kesäisin pyöräily, porrastreenit, juoksu ja rullaluistelu. Ympärivuotisesti käyn kuntosaleilla aina siellä missä liikun työn tai harrastusten puolesta keskimäärin kerran viikossa.
Tiedän miten valmennetaan jokainen ihminen hyvään fyysiseen kuntoon huomioiden ikä, tavoitteet ja liikunnallinen harjoitustausta. En ole aina hauska, koska hymykin pitää ansaita kanssani.

Olen superenerginen, iloinen, inhimillinen, mutta luonteeltani liikuntaa kohtaan jollain perinteisellä tavalla ammatillisesti vaativa valmentaja. Jos haluat tuloksia, tervetuloa tekemään! Olen työskennellyt Suomen Luisteluliitossa 21 vuotta, Venäjällä KHL jääkiekko-organisaatioissa kuntovalmentajana ja Fysiikkavalmennuksen johtajana 6 vuotta, TPS jääkiekko 2009-2013, TuTo jääkiekko 2013-2014, TPS jääkiekko 2018 -.

Työhistoriani onnistumiset kattaa Suomenmestareita, Maailmanmestareita, Olympiavoittajia sekä hyvin tavallisia lasten liikunnan arkisia kasvutarinoita.

Miksi minä?

Osaan ihmisen anatomian, fysiologian ja valmennusopin käytännön kuin omat taskuni. Käytän tietoa eri ikäisten valmennuksessa käytäntöön soveltuvaksi käytännön ohjauksessa. 22 vuoden valmennuskokemus auttanee hieman taustatukena.

Nykyinen haaste lasten ja nuorten ryhtivioissa, alaselkävaivoissa, polviongelmissa on ratkaistavissa hyvinkin yksinkertaisilla toimenpiteillä. Jos tunnet nuoren, joka tarvitsee mielestäsi apuja, vinkkaa viipymättä. Fysioterapeuttinen liikunnanohjaus perustuu oikeiden liikeratojen tarkkaan ohjaukseen ja tuki,- liikuntaelinten( niska, hartia, olkapäät, selkä, lonkat, polvet jne) ennaltaehkäisevään harjoittamiseen tai itse trauman kuntoutukseen.

Mottoni:

” liikuntatrendit tulevat ja menevät, mutta ihminen tottelee luonnon biologiaansa kuin keuhkot happea ” siksi noin 20 vuotta sitten kuvittelin keksiväni pyörän uudestaan… Nykyään tiedän ettei ihmisen kuormitusfysiologiaa tarvitse keksiä uudestaan… Kaikki me ihmiset toimimme tismalleen samojen harjoitusperiaatteiden mukaan. Harjoittele, syö, lepää – toista. PERUSTREENIÄ. Sitä kehomme tottelee. Sinunkin! Tule ja testaa!

Tehdään Sinustakin oman elämäsi paras versio itsestäsi.

Plussana saat tehokasta Fysiohierontaa, joka on koostumus rentouttavasta passiivisesta venyttelyhoidosta ja perushieronnasta. Se on kuin piste iin päälle.

Kuntosalit

Hirvensalo, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

lauri.paalasmaa@fressi.fi