Lauri Ylönen

Ota minuun yhteyttä
KOULUTUS

Personal Trainer (TrainerLab, 2012). Kauppatieteen maisteri (JY, 2008). IRB level 2 coach (2010)

IRB Strength & Conditioning level 1. IRB Accelerated High Performance Program. Lukuisia muita IRB:n, Suomen Valmentajien ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu koulutuksia.

KOKEMUS

Personal Trainer. Naisten 7-rugbymaajoukkueen päävalmentaja. Naisten Rugby-akatemian valmentaja. Seuravalmentaja naisten rugbyjoukkue. Fysiikkavalmentaja naisten salibandyjoukkue. Analyytikko, projektisuunnittelija, tutkija

ERITYISOSAAMINEN

Naisten voima-, kunto- ja liikkuvuusharjoittelu. Kestävyysharjoittelu ja sen oheisharjoittelu. Pienryhmä ja pariharjoittelu. Toiminnallinen harjoittelu, kahvakuulat ja vapaat painot. Kuntouttava harjoittelu. Eri urheilulajien fysiikkaharjoittelu (nopeus & ketteryys). I’m happy to work with English speaking customers.

MITÄ VOIN TARJOTA PERSONAL TRAINERINA?

Tarjoan Sinulle toimivan ja turvallisen tien tavoitteeseesi, oli se sitten parempi kunto, toimiva keho tai SM-mitali. Lähtökohtanani on tilanteesi kokonaisvaltainen huomioonottaminen ja keskusteleva toimintatapa, jossa yhdessä kuljemme kohti määränpäätä.

MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA?

Entisenä rugbyn maajoukkuetason pelaajana (4*SM-kulta pelaajana, 2*SM-kulta valmentajana) minulla on runsaasti kokemusta tavoitteellisesta harjoittelusta. Nykyään minut tapaa monesti kuntosalilta, ladulta, suunnistusrasteilta, kiipeilyseinältä tai pallopelien lomasta. Harjoittelu ja kova treeni eivät ole enää minulle itsetarkoitus vaan niiden myötä tuleva hyvä olo sekä voimakkaampi ja terveempi keho sekä mieli

Kuntosalit

Helsinki keskusta (Esplanadi), kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

lauri.ylonen@fressi.fi