Linda Nieminen

Ota minuun yhteyttä

Koulutus:

  • Personal Trainer (FAF)
  • Ravintovalmentaja (FAF)
  • Cross Training by Fressi – ohjaajakoulutus

Olen Linda, 23-vuotias yhden lapsen äiti, positiivinen ja energinen Personal Trainer ja ravintovalmentaja.
Kokonaisvaltainen hyvinvointi on suuri intohimoni. Minulla on monipuolinen liikunta-tausta ja olen harrastanut paljon erilaisia lajeja. Mielestäni liikkumisessa tärkeintä on sen tuoma hyvä olo.
Viime vuosina olen kiinnostunut vielä enemmän ravinto-asioista, ja siitä miten paljon ravinto vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja erilaisiin sairauksiin. Minulla on ravinnosta jo paljon tietoa, mutta tulevaisuudessa haluan opiskella vielä Funktionaalista lääketietiedettä, että saan parhaimmat opit auttaa ihmisiä ennaltaehkäisemään kansansairauksia. Mielestäni on mahtavaa, että ravinnon kautta voi saada avun erilaisiin kansansairauksiin, ja näin ollen jatkuva lääkityskin parhaimmissa tapauksissa voidaan lopettaa. Jokainen ihminen on yksilö, joten haluan auttaa juuri Sinua, sinun henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Katsotaan yhdessä sinulle toimiva treenisuunnitelma tai ravintosuunnitelma, tai vaikka kumpikin ja pyritään löytämään keholle ja mielelle paras mahdollinen tasapaino.

Valmentajana olen kannustava, iloinen ja sopivassa suhteessa myös vaativa! Terveys on yksi elämämme tärkeimpiä asioita, ja meillä on vain yksi keho. Pidetään siitä huolta kokonaisvaltaisesti – yhdessä! Lähdetään siis kohti Sinun tavoitettasi. Mikä se sitten ikinä onkaan, lupaan auttaa Sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

Erityisosaaminen:

  • Ravintovalmennus
  • Elämäntapamuutokset
  • Painonpudotus

Kuntosalit

Nokia, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

linda.nieminen@fressi.fi