Max Nevalainen

Ota minuun yhteyttä

Esittely:

Valmentajana on tavoitteena tehdä sinusta paras versio itsestäsi. Se tarkoittaa oikeanlaista treenaamista ja turvallista kehon hallintaa liikkeen suorittaessa. Kaikki ihmiset ovat yksilöitä ja tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan sillon oikeanlaiset treeni metodit. Oman kuntosaliharjoittelun kokemuksen perusteella pystyn erityisen hyvin auttamaan lihasmassan kasvattamisessa sekä maksimaalisessa voimantuotossa. Hyviä tapoja löytyy monia mutta vääriä tapoja niitäkin enemmän. Aloita siis oikein niin voitat aikaa ja säästyt vammoilta.

Oma varsinainen kokemus kuntosalilta alkoi vuonna 2015 ja siitä asti olen treenannut tavoitteellisesti. Jatkuva oppiminen ja uusien fitnesstrendien kokeileminen kehittää tietotaitoani ja omaa kokemusta. Näin ollen voin taata laadukasta valmennusta jokaiselle yksilölle perustuen kokemukseen. Ohjatessa on hauska nähdä kun into kasvaa kehittyessä. 🙂

Miten itse harjoittelen:

Treenaan monipuolisesti kuntosalin ulkopuolellakin. Pallopelit sekä moottoriurheilut ovat aktiviteetteja joita harrastan säännöllisesti. Kuntosalilla treeni painottuu eniten lihasmassan kasvatukseen ja jaksoittain voima tasojen nostamiseen. Aerobista treeniä harrastan säännöllisesti polttaakseni rasvaa ja parantaakseni kestävyyttä. Karate oli pitkään ykkös harrastukseni mutta lihaskunto treeni kuntosalilla veti kuitenkin puoleensa.

Erikoisosaaminen:

  • Lihasmassan kasvattaminen
  • Voimaharjoittelu
  • Kiinteytyminen

Koulutus:

  • Trainer4You – Personal trainer
  • Trainer4You – Kuntosalivalmentaja

Ohjaan suomeksi, på svenska and in English.

Kuntosalit

Suomenoja, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

max.nevalainen@fressi.fi