Mikko Hämäläinen

Ota minuun yhteyttä

Olen innokas monipuolisen liikunnan harrastaja, ja omaan lajipalettiini kuuluu sekä kestävyys- että voimalajeja (mm. vaellus, koripallo, salitreeni). Ihmisenä olen luotettava, lempeä ja utelias, valmentajana taas positiivinen, empaattinen ja jämäkkä. Voimapuolella minulla on pitkän aikavälin kokemusta mm. vapaapainoharjoittelusta, kahvakuulailusta ja toiminnallisesta (kehonpaino)harjoittelusta.

Haluan, että asiakkaani saavat käyttöönsä liikunta-alan tuoreimman tiedon, joten opiskelen alaa aktiivisesti. Ravintovalmentajana suosin terveellistä ja monipuolista, mutta samalla rentoa ravitsemusta . Olen lisensoitu Personal trainer, ravintovalmentaja ja Fustra-valmentaja. Fustrassa korjataan ihmisen puolieroja ja parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta, ja tätä kautta hoidetaan pois mm. niska- ja hartiakipuja. Kokeilemisen arvoista treeniä!

Ihmisillä on luontainen taipumus urautua tekemään samoja tuttuja juttuja, myös liikunnan puolella. Pyrin löytämään jokaiselle treenattavalleni uusia, haastavia tapoja kehittyä – myös osa-alueilta, jotka eivät ole tulleet ennen mieleen.

Mikään ei ole mahdotonta!

Kuntosalit

Linnanmaa, hyvinvointikeskus 24h

Ota minuun yhteyttä

mikko.hamalainen@fressi.fi