Oskari Teittinen

Ota minuun yhteyttä

Koulutus

  • EHFA Personal trainer, lisensoitu personal trainer
  • Liikunta lääketieteen- ja ravitsemustieteen perusopinnot, Itä Suomen yliopisto
  • Kuntoutuksen perusteet
  • Liikuntalajituntemus

Vahvuuteni personal trainerina ja valmentajana

Minulla on valtava nälkä oppia uutta ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestäni. Samaa intoa ja intohimoa tuon myös asiakassuhteisiini. Haluan valmennettavieni löytävän samanlaisen ilon liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista, minkä olen itse löytänyt. Vaikka tavoitteiden eteen tulee tehdä paljon töitä ja välillä myös uhrauksia, en voi tarpeeksi korostaa tasapainoisen elämäntyylin merkitystä. Ihmisenä olen empaattinen ja pystyn hyvin asettamaan itseni toisen saappaisiin. Valmennussuhteessa pidän tärkeänä molemmin puoleista luottamusta sekä hyvää rentoa fiilistä.

Erityisosaaminen

Erityisosaamiseeni kuuluu erityisesti lihasvoimaharjoittelu ja sen kanssa käsi kädessä kulkevat lihasmassan kasvatus, kiinteytyminen sekä painonpudotus. Lisäksi ravitsemus ja ruokavalio, monipuolinen liikkuminen ja elämäntapamuutokset kuuluvat vahvuuksiini.

Miten itse harjoittelen?

Liikuntataustaltani olen harrastanut pitkään jalkapalloa ja tykännyt aina muutenkin liikkua monipuolisesti. Tällä hetkellä oma treenaaminen on keskittynyt pääasiassa kehon muokkaukseen ja voimaharjoitteluun. Tykkään treenata kovaa ja paras fiilis treenin jälkeen on se, kun on antanut kaikkensa. Tulevaisuudessa tavoitteenani on kehittyä mahdollisimman hyväksi ja monipuoliseksi liikkujaksi.

Ota yhteyttä, niin tehdään unelmistasi ja tavoitteistasi totta 😊

Kuntosalit

Leppävaara, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

oskari.teittinen@fressi.fi