Paula Halunen

Olen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut, jatkuvasti uutta tietoa janoava valmentaja, jolle asiakkaan onnistuminen on sydämenasia.

Ota minuun yhteyttä

Koulutus

  • Certified Personal Trainer, Fitfarm 2019

Erityisosaaminen

  • Henkilökohtaiset valmennukset keväästä 2019 sisältäen liikuntaohjelmien ja/tai ruokavalioiden suunnittelun asiakaslähtöisesti ja jatkuvalla kehityksen seurannalla.
  • Pienryhmätreenien vetäminen
  • Elämäntapamuutokset

Olen hyvä lukemaan ihmisiä ja osaan viedä harjoitukset juuri sopivalle tasolle asiakkaan kyseisen hetken jaksamisen mukaan ja kannustaa ylittämään itsensä joka kerta. Painotan valmennuksessani arjen jaksamisen kolmea tukipilaria: liikuntaa, ravintoa ja lepoa. Näiden kolmen seikan tulee olla tasapainossa, jotta oma jaksaminen pysyy mallillaan.

Miten tykkään itse harjoitella?

Omaa kuntosaliharjoittelutaustaa minulla on 15 vuoden ajalta minkä lisäksi harrastuksiini kuuluu ratsastus. Minulla on myös monen vuoden tausta ryhmäliikunnasta sekä toiminnallisesta harjoittelusta. Olen harjoitellut kuntosalilla oman valmentajan ohjeilla 4-5 kertaa viikossa pian kolme vuotta.

Mitä voin tarjota Personal Trainerina?

Kohtelen jokaista asiakasta yksilönä. Suunnittelen treenit asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Olen jämäkkä mutta kannustava ja lupaan olla tukena ja motivaattorina joka ikisellä tapaamisella. Kuntosaliharjoittelussa menen oikea tekniikka ja turvallisuus edellä. Oli tavoitteenasi sitten esimerkiksi painonpudotus, kunnonkohotus, kiinteytyminen tai lihasmassan kasvatus, autan sinua kohti tavoitteitasi. Sinun tarvitsee vain suorittaa. Minun kanssa harjoittelun ei tarvitse olla vakavaa, vaan se saa olla myös hauskaa, kunhan muistaa antaa jokaisella kerralla kaikkensa. Olen täällä sinua varten. Also available in English.

Kuntosalit

Hervanta, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

paula.halunen@fressi.fi