Sami Matikainen

Kyky tavata ihmisiä kasvotusten ilman ennakko-odotuksia ja kuunnella avoimesti auttaa minua parhaiten oppimaan omasta työstäni, sekä asiakkaistani ja rakentamaan luottamusta valmennussuhteeseen jo heti alusta.

Ota minuun yhteyttä

Olen itse intohimoinen kuntosaliharjoittelija ja terveiden elämäntapojen puolesta liputtaja. Suhtaudun harjoitteluun elämäntapana ja arjenjaksamisen auttajana. Opiskelen jatkuvasti uutta alasta, jotta tietotaitoni olisi ajantasalla ei paitsi itselleni vaan myös asiakkailleni. Vahvuuteni ihmislähtöisessä työssä kumpuaa usean vuosikymmenen joukkueurheilu lajeista, sekä isyydestä kahdelle pienelle lapselle, joiden kanssa olenkin viettänyt yhteensä 5 vuotta elämästäni koti-isän roolissa. Tiedän siis hyvin paljon arjen uuvuttavuudesta ja harjoittelun siihen tuomasta henkisestä ja fyysisestä tasapainosta. Valmennussuhteessa olen rennon jämäkkä ja menen aina asiakkaan ehdoilla hänen toiveitaan kuunnellen ja samalla opastaen. Liikaa ei saa kuitenkaan stressata tai hauskuus lähtee lajista 🙂

Koulutus:

  • Nordic health academy-ACE sertifioitu personal trainer
  • Liikuntalääketieteiden perusopintoja

Erityisosaaminen:

Itse usean vuoden tavoitteellisen kuntosaliharjoittelutaustan omaavana henkilönä tiedän mikä ja ennen kaikkea miksi jokin asia toimii. Hain tähän varmuutta opiskelemalla liikuntalääketieteiden perusopintoja osana personal trainer-koulutustani. Opinnoissa käytiin kattavasti läpi ihmisen anatomiaa ja fysiologiaa, biomekaniikkaa ja ravinnon merkitystä liikkuvalle ihmiselle. Erityisosaamisenani pidän myös maksimaaliseen lihaksen kasvatukseen tähtääviä harjotteita sekä rasvanpolttoa. Haaveenani onkin jokin päivä nousta itse myös lavalle mens physique sarjassa.. Urheilijan ravitsemus, ruoka-aine vaihtoehdot, aterioiden rytmittäminen arjen jaksamisen työkaluna ja harjoittelun tukena on myös vahvinta osaamistani ja yksi suurimmista mielenkiinnon kohteistani itselleni.

Olen harrastanut jalkapalloa, jääkiekkoa ja salibandya, ja juuri salibandyssa pääsinkin korkeimmalle sarjatasolle Suomessa. Tällä hetkellä harjoittelen itse kehonmuokkaukseen tähtäävillä harjoitteilla hakien maksimaalista kasvuärsykettä lihakselle kuitenkin samalla vältellen ylimääräistä rasvaa. Treenaan kovaa ja rakastan treenin jälkeistä euforiaa. Mottoni onkin että” kuntosalille pääsee käymään-ei joudu”.

Mikäli sinua kiinnostaa terveet elämäntavat, elämäntapamuutos, kehonmuokkaus, ravitsemus tai vain kunnon kohotus, niin ole rohkeasti yhteydessä ja tehdään juuri sinusta oma paras versiosi!

Kuntosalit

Kirkkonummi, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

sami.matikainen@fressi.fi