Tomi Soikkeli

Ota minuun yhteyttä

Olen Tomi Soikkeli, personal trainer ja muutosvalmentaja Helsingistä. Olen kouluttautunut auktorisoiduksi personal traineriksi ja lisäksi olen tehnyt muutosvalmennusta niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella. 

KOULUTUS 

  • EHFA Personal trainer, auktorisoitu personal trainer 
  • Kuntoutuksen perusteet
  • Liikuntalajituntemus 
  • Liikunta lääketieteen- ja ravitsemustieteen perusopinnot, Itä Suomen yliopisto 
  • Life Coach, Life Coaching Institute 

 ERITYISOSAAMINEN 

Olen tehnyt 2015 vuodesta lähtien valmennustyötä tiimi- ja esimiesvalmennuksessa. Erityisosaamiseni on elämäntapamuutos-prosesseissa, jossa käydään muutosta kokonaisvaltaisesta näkökulmasta, oli kyse sitten painonpudottamisesta, massan lisäämisestä tai yleisesti parempaan kuntoon pääsemisestä. Yksi muutos kerrallaan on hyvä lähtökohta. 

 MITÄ VOIN TARJOTA PERSONAL TRAINERINÄ? 

Valmentajana olen tsemppaava ja tavoitteellisesti orientoitunut. Treenit suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti ja omien tavoitteiden mukaisesti. Treenaamisen on hyvä olla itselle mieluista, joten tehdään sulle sellaiset treenit, että niitä on mukava tehdä päivästä toiseen. 

MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA? 

Olen harrastanut urheilua koko ikäni. Lajeina mm. juoksu, sali, tennis, sulkapallo, judo ja melonta. Kehonpainoharjoittelu on mieluinen, ja hiittiä tuleekin usein väännettyä. Olen siis monipuolisesti harrastanut eri urheilulajeja ja kokeilemalla mahdollisimman erilaisia lajeja olen löytänyt itselleni sopivimmat urheilumuodot. Tässä voin auttaa myös sinua löytämään mieluisan tavan urheilla ja pitää omasta hyvinvoinnista parempaa huolta. 

Kuntosalit

Töölö-Meilahti, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

tomi.soikkeli@fressi.fi