Tuomas Pahkasalo

Ota minuun yhteyttä

Koulutus

  • Liikunnanohjauksen perustutkinto Kisakallion Urheiluopisto
  • PT-Sertifikaatti Kisakallion Urheiluopisto
  • Sports Management perusopinnot Vierumäen Urheiluopisto
  • Pitkä tausta jalkapallovalmentajana
  • Liikuntalajituntemus

Vahvuuteni Personal Trainerinä ja valmentajana

Mielestäni liikunta on valtava energiavara elämään. Edustan aktiivista,energistä, ja terveellistä elämäntyyliä, ja koitan heijastaa sitä energiaa kaikille minun lähellä oleville. Uskon että kaikille löytyy heille sopiva liikuntamuoto mistä nauttii ja missä pystyy etenemään eteenpäin. Pystyn vaivattomasti asettumaan asiakkaani saappaisiin ja katsomaan treenaamista heidän näkökulmasta. Olen valmentajana helposti lähestyttävä ja minun kanssa on helppo tulla toimeen. Mielestäni tavoitteet ja tulokset treenaamisessa on tärkeitä, mutta samalla pitää muistaa että treenaaminen on turvallista ja mieluisaa. Pyrin inspiroimaan kaikkia treenaamisen lisäksi konkreettisiin elämäntapamuutoksiin jonka kautta elämästä voi tehdä nautinnollisempaa. Hiki pinnassa ja hymy herkässä!

Erityisosaaminen

Olen erikoistunut liikuvuuteen, voimaharjoitteluun, lihaskestyvyyteen ja painonpudotukseen. Monipuolinen ohjaaminen erilaisilla haasteilla ja menetelmillä.

Miten itse harjoittelen?

Olen pelannut jalkapalloa pienestä pitäen, ja edelleen se on suuri osa minun elämää. Siitä huolimatta nautin hyvin monipuolisesti eri palloilulajeista ja liikuntamuodoista.  Tasapainotan saliharjoittelun ja jalkapallotreenit siten että ne tukevat toisiaan ja pakka pysyy kasassa koko kauden ajan. Jaksoittelen treenit siten että saan riittävästi aikaa palautumiseen mikä on todella tärkeä seikka aktiivisessa elämässä. Uskon vahvasti siihen että pystyäksesi treenaamaan tehokkaasti, on levon ja ravitsemuksen oltava solmittuna tiukasti kokonaisuuteen. Liikunta on merkittävä osa minun elämää ja uskon että liikunta kuuluu kaikille!

Tule mukaan treenaamaan ja tuomaan energiaa sinun elämään! 🙂

Kuntosalit

Tammisto, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

tuomas.pahkasalo@fressi.fi