Viivi Pinkkilä

Ota minuun yhteyttä

Koulutus: 

  • Urheiluhieroja, Tampereen urheiluhierojakoulu 2016
  • Liikuntalääketieteen perusopinnot
  • Fysioterapeutti AMK

Erityisosaaminen: 

  • Toiminnallinen harjoittelu
  • Tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus

Minun kanssani harjoittelet tavoitteellisesti ja laadukkaasti. Trainerina autan sinua tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaisesti harjoittelun, ravinnon sekä palautumisen suhteen. Fysioterapeuttina osaan ottaa huomioon harjoittelussasi myös mahdolliset tuki- ja liikuntaelinvaivat sekä suunnitella harjoittelustasi monipuolista, mielekästä sekä tuloksellista.

Harjoittelun toteutuksessa huomioin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulman, mutta toimin kuitenkin aina juuri sinun tavoitteidesi pohjalta. Oli tavoitteenasi sitten esimerkiksi painonpudotus, kehon muokkaus, parempi jaksaminen arjessa tai vaikka lihasmassan kasvatus, niin autan sinua pääsemään kohti tavoitteitasi!

Miten itse harjoittelen:

Harrastan monipuolisesti erilaista liikuntaa. Kuntosaliharjoittelusta ja Crossfitista minulla on useiden vuosien kokemus. Kuntosali, lenkkeily, jooga sekä tanssi ovat tällä hetkellä säännölliset harrastukseni. Oma periaatteeni on, että liikunnan tulee olla itselleen mielekästä, mutta sopiva haasteellisuus ja tavoitteiden asettaminen takaavat kehityksen ja motivaation säilymisen.

Kuntosalit

Lentola, kuntosali 24h

Ota minuun yhteyttä

viivi.pinkkila@fressi.fi