Fressi24 -kuntosalien sopimusehdot

Asiakkuus

 1. Fressi 24h kuntosalin asiakkuudelle voit harjoitella valintasi mukaan joko yhdessä tai kaikissa keskuksissamme Suomessa ilman sitoutumista.
 2. Asiakkuus alkaa siitä päivästä, kun aktivoit asiakkuutesi. Aloituksen yhteydessä veloitetaan aloitusmaksu 29 € ja loppukuun päivät harjoittelumaksusta.
 3. Asiakkuudella on kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään.
 4. Fressi 24h kuntosalin asiakkuuden ikäraja on 16 vuotta. Voimme tarvittaessa pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Jos osoittaudut alle 16 vuotiaaksi, katkaisemme asiakkuutesi välittömästi, emmekä korvaa jo maksettuja asiakasmaksuja.
 5. 16-17-vuotias voi hankkia Fressi 24h kuntosalin asiakkuuden, jos hänellä on voimassa oleva maksukortti. Vaihtoehtoisesti alaikäisen kuntosalimaksun voi maksaa vanhempien maksukortilla. Alle 18-vuotias voi tehdä ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta tavanomaisia ja merkitykseltään vähäisiä ostoksia. Isompiin ostoksiin vaaditaan vanhempien suostumus/maksukortti.

Sisäänpääsy

 1. Päästäksesi sisään Fressi24 kuntosaliin tulee sinulla aina olla mukana Fressi24 avainkortti. Avainkortin saat noutamalla sen lähimmästä Fressi 24h kuntosalista. Avainkortteja on esillä kuntosalin aulassa sijaitsevassa lokerikossa.
 2. Fressi24:n asiakkaana voi treenata valintasi mukaan joko yhdessä tai kaikissa Suomen keskuksissa, jotka eivät ole ylittäneet keskuksen suurinta sallittua asiakasmäärää.
 3. Fressi 24h kuntosalin asiakkuus on henkilökohtainen. Avainkorttia ei saa lainata/siirtää muille henkilöille. Jos päästät sisään jonkun toisen sinun henkilökohtaisella tunnuksella, turvajärjestelmä havaitsee toiminnon ja raportoi väärinkäytöksestä. Tällaisissa tilanteissa asiakkuus katkaistaan välittömästi ilman erillistä ilmoitusta, eikä jo maksettuja asiakasmaksuja korvata. Lisäksi asiakkuuden väärinkäytöstä veloitetaan maksukortilta 80€ tarkastusmaksu.

Asiakkuuden hallinta

 1. Fressi 24h kuntosalin asiakkaana hallitset omaa asiakkuuttasi Oma Fressi24 –palvelussa. Siellä voit mm. muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi, jäädyttää asiakkuutesi ja päättää asiakkuutesi, kun sinulle sopii. Asiakkuuden lopettaminen sähköpostilla tai kirjeellä ei ole mahdollista. Asiakkuuden jäädyttämisestä sekä lopettamisesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.
 2. Asiakkuuden päättyessä irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään.
 3. Sinulla on mahdollisuus jäädyttää asiakkuutesi maksimissa kolmeksi (3) kuukaudeksi kerrallaan, hintaan 5€ / jäädytetty kuukausi. Huomaa, että et voi lopettaa asiakkuuttasi jäädytyksen aikana.
 4. Fressi 24h kuntosalin asiakkaana olet vastuussa omien tietojen päivittämisestä. Fressi 24h ei ole vastuussa epäonnistuneista maksuista, sähköpostiosoitteista, postiosoitteista ja/tai puhelinnumeroista. Kaikki muutokset tulee tehdä Oma Fressi24 -palvelussa.
 5. Kaikki asiakkuutta koskevat kysymykset tulee tehdä Oma Fressi24 –palvelussa kohdasta ”Ota yhteyttä”.

Maksaminen

 1. Fressi 24h kuntosalin asiakkaana hyväksyt, että veloitamme sinulta jokaisen kuukauden 1. päivänä sovitun harjoittelumaksun. Asiakkaana olet vastuussa, että maksutietosi, kuten pankkikortin voimassaolo, ovat ajan tasalla. Voit muuttaa tietoja Oma Fressi24 -palvelussa.
 2. Fressi24 lähettää muistutuksia epäonnistuneista maksusuorituksista sähköpostilla ja tekstiviestillä. Jos toistuvat veloitusyritykset eivät onnistu, asiakkuus päätetään automaattisesti ja maksun perintä siirtyy perintätoimistolle.
 3. Liikuntaeduilla maksettuja suorituksia ei palauteta.

Turvallisuus ja viihtyvyys

 1. Fressi 24h kuntosalin asiakkaana sinun tulee tuntea kuntosalisi pelastussuunnitelma. Keskuksessa esillä olevassa suunnitelmassa on tietoa hätäuloskäynneistä, sammutuslaitteista, turvapuhelimen käytöstä sekä toimintatavoista hätätilanteen sattuessa.
 2. Fressin 24h kuntosalin henkilökunta on paikalla rajoitetun ajan. Tämän takia käytämme videovalvontaa estääksemme ja havaitaksemme ilkivaltatapaukset ja muun epätavallisen käytöksen. Videovalvonta voi auttaa sinua onnettomuustilanteista. Asiakkaana annat suostumuksesi videovalvontaan.
 3. Harjoittelu Fressi 24h kuntosalissa tapahtuu omalla vastuulla. Lisäksi olet vastuussa keskukseen tuomasta omaisuudestasi. Yksityistä omaisuutta ei saa jättää harjoittelun ajaksi pukuhuoneeseen, vaan ne tulee säilyttää lukituissa kaapeissa pukuhuoneen ulkopuolella. Muista ottaa mukaasi oma riippulukko.
 4. Fressi 24h kuntosalin asiakkaana sitoudut noudattamaan viihtyvyyteen ja hyvinvointiin liittyviä säännöksiä, joihin voit tutustua tarkemmin Oma Fressi24 -palvelussa ja paikallisessa Fressi24 kuntosalissa
 5. Sopimusehtojen tai viihtyvyyssäännösten rikkomuksissa voi Fressi24 irtisanoa asiakkuuden ilman ennakkovaroitusta, eikä jo maksettuja asiakasmaksuja korvata.
 6. Alkoholin tai muiden päihdeaineiden nauttiminen, vieminen tai niiden vaikutuksen alaisena liikkuminen on Fressi 24h kuntosalin tiloissa kiellettyä. Käyttäytyminen vastoin tätä sääntöä, on perustelu asiakkuuden irtisanomiselle.
 7. Fressi 24h suhtautuu kieltävästi dopingaineiden, huumeiden ja vastaavien aineiden käyttöön. Fressi24:n säännöt kieltävät ehdottomasti kyseisten aineiden käytön, lukuunottamatta lääkärin määräämiä lääkkeitä. Dopingaineiden tai vastaavien aineiden käyttö johtaa asiakkuuden välittömään irtisanomiseen.

Yksityisyys

 1. Fressi 24h kuntosalin asiakkaana hyväksyt, että Fressi24 kerää, tallentaa ja käsittelee henkilötietojasi. Tiedot kerätään hallinnollisia tarkoituksia varten, jotta voimme koostaa käyntihistoriasi Oma Fressi24 -palveluun sekä optimoida tuotteemme ja aukioloaikamme. Tätä varten keräämme ja tallennamme henkilötietosi sekä tallennamme ajankohdan ja päivämäärän, jolloin rekisteröit avoinkorttisi keskuksessamme.
 2. Asiakkaana annat suostumuksen, että Fressi24 saa käyttää sähköisiä viestintäkanavia kiinnostuksen kohteisiin perustuvaan asiakassuhdemarkkinointiin, mukaan lukien uutiskirje ja uusien tuotteiden ja palveluiden markkinointi.
 3. Fressi 24h kuntosalin asiakkaana tallennamme henkilötietosi asiakkuutesi ajan ja kolmen (3) kuukauden ajan asiakkuutesi päättymisen jälkeen. Tämä ei koske keskuksen kävijätilastoja, jotka tallennetaan yhden (1) vuoden ajaksi ja sen jälkeen anonymisoidaan. Myös laissä määritetyt tiedot tallennetaan. Jotta voisimme lähettää sinulle treenivinkkejä ja tarjouksia, tallennamme asiakkuuden päättymisen jälkeen myös sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Voit milloin tahansa pyytää tietosi poistamista. Asiakkaana sinulla on oikeus tarkastella ja muokata henkilökohtaisia tietojasi. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi viestien lähettämiseen. Henkilökohtaisien tietojen luovuttaminen on vapaaehtoista, pois lukien tiedot, jotka oikeudellisten vaatimusten mukaan edellytetään säilyttämään(esimerkiksi asiakassuhteen hallinnassa tarvittavat tiedot). Henkilötietojen käsittelystä vastaava osapuoli on Fitness Group Nordic AS:n toimitusjohtaja. Kaikki asiaa koskevat yhteydenotot lähetään osoitteeseen oss@evofitness.no.
 4. Henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta muille osapuolille ilman suostumustasi. Tietoja luovutetaan kuitenkin sellaisten hallinnollisten toimintojen yhteydessä, kuten Fressi24 lähettäessä maksuliikennetietoja ja kirjanpitotietoja. Voit lukea lisää Fressi24:n henkilötietojen käsittelystä: Tietosuojaseloste.

Fressi24:n oikeudet

 1. Fressi24 pidättää oikeuden muuttaa hintoja kuluttaja-indeksin mukaisesti enintään 3 % vuodessa ilman erillistä ilmoitusta. Muista hintojen muutoksista ilmoitetaan 30 päivää etukäteen sähköpostitse/tekstiviestillä.
 2. Fressi 24h keskuksien on aina ylläpidettävä korkeaa laatutasoa, jotta voimme tarjota asiakkaille parhaimmat mahdolliset harjoitusolosuhteet. Vaadittavien huoltojen suorittamiseksi Fressi24 pidättää itsellään oikeuden sulkea milloin tahansa keskuksensa enintään kolmeksi (3) päiväksi kalenterivuodessa.
 3. Fressillä on oikeus muuttaa asiakkuuden ehtoja. Fressi24:llä on velvollisuus ilmoittaa merkittävistä tai negatiivisesti asiakkaisiin vaikuttavista muutoksista ennen niiden voimaantuloa.