Hyvä asiakkaamme,

Kiitos, että olet pysynyt mukanamme koko tämän koettelevan ajan. AVI on epidemiatilanteen parantuessa päättänyt eilen olla jatkamatta liikuntapaikkojen sulkupäätöstä, joten Uudenmaan Fressi 24h keskukset ovat jälleen avoinna normaalisti, 24h vuorokaudessa!

Jotta tilanne myös säilyy yhtä hyvänä, muistetaan edelleen liikkua vastuullisesti hygieniaohjeita noudattaen.

Mikäli haluat sulkuajan 1.-28.4. liikuntamaksuistasi täysimääräisen hyvityksen, kirjaudu Oma Fressi24 -profiiliisi ja klikkaa hyvityspainiketta to 6.5.2021 klo 23.59 mennessä.

Mikäli taas hyvitys ei ole kohdallasi välttämätön, sinun ei tarvitse tehdä mitään – arvostamme tukeasi suunnattoman paljon!

Kiitos vielä kerran, ja mukavia treenihetkiä Fressillä!

Ystävällisin terveisin,
Fressi

Fressi 24h Töölö-Meilahdessa suoritetaan kiinteistön linjasaneeraustöitä tammi-heinäkuussa 2021.

 

Tutustu alta kuntosalin poikkeusjärjestelyihin linjasaneerauksen eli kiinteistön kokonaisvaltaisen putkiremontin aikana.

1) Kuntosali on avoinna 24/7 koko saneerauksen ajan tietyin rajoituksin.

2) Kuntosalin sisäänkäynti linjasaneerauksen aikana on muutama metri nykyisen sisäänkäynnin oikealla puolella.

3) Vakituiset pukuhuone- ja WC-tilat ovat pois käytöstä linjasaneerauksen ajan. Väliaikainen WC ja vaatteiden vaihtotila(ei suihkua) ovat käytössä. Huom. väliaikaiset WC-tilat pois käytöstä 29.4.

– linjasaneerauksen aikana kuntosalin WC-tiloissa väliaikaisia vesikatkoksia, jolloin WC kokonaan pois käytössä.

– linjasaneerauksen aikana kuntosalin vesipisteet osittain tai kokonaan pois käytöstä. Otathan oman vesipullon mukaan tullessasi treenaamaan.

4) Fressi 24h Töölön asiakkaana voit hyödyntää ilman lisämaksuja kaikkia Fressi 24h kuntosaleja sekä Fressi Hyvinvointikeskus Kampin kuntosalipalveluita keskuksen aukioloaikoina koko saneerauksen ajan.

Muutokset mahdollisia, mikäli linjasaneeraus näin vaatii. Tiedotamme mahdollisesta muutoksista tarpeen mukaan.

Tiedote päivitetty 29.4.2021.