Tietoa Fressi 24h kuntosalista

Fressi 24h – Kuntosali vaativaan makuun

Fressi 24h -kuntosalilta löydät kaiken mitä harjoitteluun tarvitset – ei enempää, ei vähempää. Meillä on käytännölliset ja laadukkaat pukuhuoneet ja aina siistit tilat.

Fressi 24h -kuntosali on sinulle, joka:

 • Odotat, että kuntosalilaitteet ja välineet ovat huippulaadukkaita, turvallisia ja tehokkaita.
 • Haluat mahdollisuuden saada opastusta koulutetuilta Fressi Trainereiltamme.
 • Haluat markkinoiden joustavimmat asiakasehdot sekä haluat itse päättää kauanko olet asiakkaanamme.
 • Haluat harjoitella ilman keskeytyksiä. Fressi 24h -kuntosalilla asiakkaat arvostavat ja kunnioittavat toisiaan.
 • Arvostat pitkiä aukioloaikoja, 365 päivää vuoden ympäri.
 • Suosit aikuisille suunnattuja harjoitteluympäristöjä (ikäraja 16 vuotta).

Me Fressi 24h -kuntosalilla tiedämme, että harjoittelu on itsestä kiinni. Kukaan muu ei tee sitä puolestasi, mutta Fressi Trainerimme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Maksat vain harjoittelustasi! Fressi 24h -kuntosalilla harjoittelet ympäristöystävällisissä tiloissa tehokkaasti ensiluokkaisilla laitteilla ja välineillä.

 1. Vain 39,90€/kk tai 59,90€/kk. Fressi 24h -kuntosalilla on järkevä hinnoittelu. Rekisteröidyttyäsi kanta-asiakkaaksemme on asiakkuutesi voimassa halutessasi joko yhdessä Fressi 24h -kuntosalissa, tai kaikissa Suomen Fressi 24h -kuntosaleissa sekä Fressi hyvinvointikeskuksien kuntosaleissa.
 2. Ei sitoutumisaikaa. Me Fressi 24h -kuntosalilla haluamme, että päätät itse koska haluat harjoitella – sen takia tarjoamme asiakkuutta ilman sitoutumisaikoja.
 3. Auki 365 päivänä vuodessa. Fressi 24h -kuntosalit ovat auki 24h joka päivä (myös pyhäpäivät).
 4. FRESSITV:n livetunnit sekä treenivideokirjasto käytössäsi.  Fressin ammattilaisten ohjaamaa yksilö- ja ryhmäliikuntaa aina saatavilla, vain verkkoyhteyden päässä – treenaa missä vain, LIVEnä tai oman aikataulusi mukaan.
 5. Oman asiakkuutesi 100% hallinta. Linkin ”Omat sivut” kautta sinulla on 100% hallinta asiakkuudestasi. Siellä voit muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi, varata Fressi Trainer aikoja, jäädyttää asiakkuutesi, seurata harjoitteluhistoriaasi ja voit helposti päättää asiakkuutesi, kun sinulle sopii.
 6. Tehokasta harjoittelua kunnon välineillä. Tarjoamalla hyvät ja monipuoliset tilat ja välineet takaamme mukavat puitteet harjoittelulle. Fressi Trainer -palveluilla saat monipuolisuutta ja suunnitelmallisuutta harjoitteluusi. Laadukkailla laitteilla ja välineillä harjoittelet turvallisesti ja oikein.
 7. Houkuttelevat, kompaktit ja ympäristöystävälliset tilat. Olemme keskittyneet hyödyntämään tehokkaasti kaikki neliömetrimme keskuksissamme. Tarjoamme tehokasta harjoittelua moderneissa tiloissa, jotka eivät kuluta suuria määriä vettä tai sähköä.