Turvallisuus

TURVALLISUUS FRESSI 24h KUNTOSALISSA

Sinun tulisi tuntea olosi kotoisaksi ja turvalliseksi harjoitellessasi Fressi Kuntosaleissa. Suosittelemme että tutustut asiakkaillemme suunnatuille turvallisuusmenettelyihin ja pelastussuunnitelmaan.

TURVALLISUUSJÄRJESTELMÄT

Hätäpainikkeet
Keskuksiimme on asennettu useita sisäpuhelimilla varustettuja hätäpainikkeita. Painamalla nappia saat välittömästi yhteyden Fressin turvallisuudesta vastaavaan hälytyskeskukseen. Käytä hätäpainiketta vain jos koet tarvitsevasi apua, niin saat yhteyden vartioihin.

Videovalvonta
Kaikissa Fressi keskuksissa on videovalvonta, joka on yhdistetty Fressin hälytyskeskukseen. Tilanteessa jossa keskuksen hälytys menee päälle kytkeytyy myös välittömästi kamerayhteys hälytyskeskukseen, jotta he voivat seurata tilannetta ja auttaa tarvittaessa. Sama käytäntö on myös hätäpainiketta painettaessa.

Hälytysjärjestelmä
Fressi 24h kuntosalin ovet ovat myös kytketty hälytysjärjestelmään. Hälytyskeskus saa tiedon jos pelastusovet avautuvat.

Vartijat
Vartijat ovat vastuussa keskuksen avaamisesta ja sulkemisesta. Lisäksi vartijat ovat valmiina auttamaan Fressin asiakkaita hätätilanteen sattuessa hälytyskeskuksesta saamiensa ohjeiden mukaan.

PELASTUSSUUNNITELMA

Ongelmia ulospääsemisessä?
Näppäile koodi 98765123. Jos tämä ei jostain syystä toimi, ota yhteyttä sisäpuhelimen kautta Fressin hälytyskeskukseen. Sisäpuhelimia sijaitsee sisääntuloaulassa portin luona, naisten pukuhuoneessa ja kuntosalin eri alueilla.

Tulipalo
Jos havaitset tulipalon, kerro siitä muille salin käyttäjille ja poistu rakennuksesta välittömästi. Jos mahdollista, ota yhteys palokuntaan painamalla palohälytystä, soita 112 tai ota yhteys hälytyskeskukseen sisäpuhelimen avulla.

Henkilövahinko/sairaskohtaus
Ota yhteyttä sisäpuhelimen kautta Fressin hälytyskeskukseen. Hälytyskeskus ottaa yhteyttä ambulanssiin ja auttaa sinua. He auttavat myös sinua avaamaan hätäuloskäynnit hoitohenkilökunnalle. Voit myös soittaa ambulanssin suoraan soittamalla 112.

Vesivahinko
Ota yhteys hälytyskeskukseen sisäpuhelimen avulla. Tyrehdytä vuoto, jos mahdollista.

Sähkökatkos
Ota yhteys Fressin hälytyskeskukseen matkapuhelimella ja ilmoita sähkökatkoksesta. Puhelinnumero hälytyskeskukseen on 010 620 2000

Onko sinulla omaisuutta kaapissa ja et saa ovea auki?
Ota yhteyttä Fressin hälytyskeskukseen sisäpuhelimen avulla ja saat apua kaapin avaamisessa.