Uudet ohjeistukset

Uudet ohjeistukset,

sama mukava treenikokemus

Päivitetty: 29.4. klo 11.30 / In English

UUSIMAA:

Neljän viikon tauon jälkeen Fressit ovat auki (ilman ajanvarausta, alla mainituin rajoituksin)!

MUU SUOMI:

Normaalit aukioloajat, voimassa alla annetut hygieniaohjeet.

Turvaväli

Pidä vähintään kahden metrin turvaväli muihin treenaajiin; tämän edistämiseksi mm. saunat ja uima-altaat suljettu, joka toinen pukukaappi ja lämmittelylaite pois käytöstä. Fressi24h -kuntosalien kävijämäärä 30 henkilöä kerrallaan. Tiivistetysti; keskitytään olennaiseen eli nautinnolliseen liikuntaan pitämällä salilla oleskelu lyhyenä (mahdollisuuksien mukaan max. 30min ja suihku kotona). Hyödynnä treeniaikoja ma-pe klo 16-20 ulkopuolella käyttöasteen tasaamiseksi.

Kasvomaski

Suositamme vahvasti maskin käyttöä asiakkaille, mahdollisuuksien mukaan myös liikuntasuorituksen aikana. Henkilökuntamme pitää maskia tai suojavisiiriä kaikissa tilanteissa.

Käsienpesu

Pese kädet ennen ja jälkeen treenin, ja käytä käsidesiä. Hyvä käsihygienia on aina tärkeää, ja auttaa estämään tartuntojen leviämistä.

Laitteiden puhdistus

Puhdista laitteet ENNEN ja JÄLKEEN käytön – löydät desinfiointiainetta ja käsipaperia useammasta pisteestä ympäri keskusta.

Siivous

Kuntosali siivotaan perusteellisesti tarkennetun siivousohjelman mukaisesti.

Älä tule sairaana salille

Mikäli Sinulla on hiemankaan flunssan oireita, jätä salikäynti väliin – kanssatreenaajat kiittävät, ja salit pysyvät auki!

Mikäli sinulla on kysyttävää aiheesta, ota viipymättä yhteys Fressin asiakaspalveluun.
Turvallisia treenejä Fressissä!